Zaten 9 mesajın var bir de ban mı istiyorsun?Luffy pata küte alır gider önüne bakmaz diyorum. Luffy dayak yerse 3 ay banlayın beni...

Zaten 9 mesajın var bir de ban mı istiyorsun?Luffy pata küte alır gider önüne bakmaz diyorum. Luffy dayak yerse 3 ay banlayın beni...

Aylardır girmiyormuşum zaten hesabaZaten 9 mesajın var bir de ban mı istiyorsun?
 safım belli olsun diye istiyorum...
 safım belli olsun diye istiyorum...  gerçi banlanacağımı düşünmüyorum
 gerçi banlanacağımı düşünmüyorum 
Aylardır girmiyormuşum zaten hesabasafım belli olsun diye istiyorum...
gerçi banlanacağımı düşünmüyorum

Yok konusmaya calistim . Mesaj attimkitaplar yazdim resimler koydum ,balonlar aldim. Gorusmek istemedi ona ragmen mi cikayim ?Durduğun hata.
O ıssız adam, onun ipiyle kuyuya inme bence. Ben kadın milletini iyi tanırım, bir soluklan, bir senin ilginin yokluğunu anlasın önce. Daha iddia da var hem.Yok konusmaya calistim . Mesaj attimkitaplar yazdim resimler koydum ,balonlar aldim. Gorusmek istemedi ona ragmen mi cikayim ?
Bu demek oluyor mu ki, benim nickin de ruhuna el fatiha?@Çörekçioğlu Luffy sen de bir iddia söyle, kaybedersen adın Topkekçioğlu Luffy olsun.

Haberin yok mu ben en büyüklerinden birini koydum. Kaybedersem forumdan gidiyorum@Çörekçioğlu Luffy sen de bir iddia söyle, kaybedersen adın Topkekçioğlu Luffy olsun.