Zaten 9 mesajın var bir de ban mı istiyorsun?Luffy pata küte alır gider önüne bakmaz diyorum. Luffy dayak yerse 3 ay banlayın beni...
Zaten 9 mesajın var bir de ban mı istiyorsun?Luffy pata küte alır gider önüne bakmaz diyorum. Luffy dayak yerse 3 ay banlayın beni...
Aylardır girmiyormuşum zaten hesaba safım belli olsun diye istiyorum... gerçi banlanacağımı düşünmüyorumZaten 9 mesajın var bir de ban mı istiyorsun?
Aylardır girmiyormuşum zaten hesaba safım belli olsun diye istiyorum... gerçi banlanacağımı düşünmüyorum
Yok konusmaya calistim . Mesaj attimkitaplar yazdim resimler koydum ,balonlar aldim. Gorusmek istemedi ona ragmen mi cikayim ?Durduğun hata.
O ıssız adam, onun ipiyle kuyuya inme bence. Ben kadın milletini iyi tanırım, bir soluklan, bir senin ilginin yokluğunu anlasın önce. Daha iddia da var hem.Yok konusmaya calistim . Mesaj attimkitaplar yazdim resimler koydum ,balonlar aldim. Gorusmek istemedi ona ragmen mi cikayim ?
Bu demek oluyor mu ki, benim nickin de ruhuna el fatiha?@Çörekçioğlu Luffy sen de bir iddia söyle, kaybedersen adın Topkekçioğlu Luffy olsun.
Haberin yok mu ben en büyüklerinden birini koydum. Kaybedersem forumdan gidiyorum@Çörekçioğlu Luffy sen de bir iddia söyle, kaybedersen adın Topkekçioğlu Luffy olsun.