Kazanma ihtimalim yok diyorsun yani. Ya kaybedecek, ya da kaybetmeyeceksin modluğu : ))Ateşe atlayacak demek ki. Gerçi atladı bile değil mi? Ya dövecek ya kaçacak eh sonuç aşağı yukarı belli.
Kazanma ihtimalim yok diyorsun yani. Ya kaybedecek, ya da kaybetmeyeceksin modluğu : ))Ateşe atlayacak demek ki. Gerçi atladı bile değil mi? Ya dövecek ya kaçacak eh sonuç aşağı yukarı belli.
Başına taş yağacak konuştuğun kişi senin kaptanınKomaya sok şu lastik bozuntusunu
Geçen dövdüm onu zatenBaşına taş yağacak konuştuğun kişi senin kaptanın
Hayaller hayatlar olmasın da.Sonu: Bu vs sonuca bağlanmaz ama Luffy nin üstünlüğünü gösterdiği/göstereceği anda yarıda kalır gibime geliyor. Bu zamana kadar olan Luffy vs lerinde Luffy hep küçümsenen eziksenen tehlike olarak görülmeyen taraf oldu. Ama ilk kez Oda Katakuri sayesinde Luffy yi tehlikeli olarak gösterdi. Bu saatten sonra Luffy yi kaybettirip eski durumlarına sokmaz
Aynen öyle. Biz bu yola kaybederek çıktık.Kazanma ihtimalim yok diyorsun yani. Ya kaybedecek, ya da kaybetmeyeceksin modluğu : ))
Bu sefer hayeller de hayatlar da Luffy ye çıkıyo malesefHayaller hayatlar olmasın da.
Geçen dövdüm onu zaten
Evet Luffy'yi severim. İyi çocuktur. Ama karşısında hiç terlememiş biri var. Luffy'nin iradesi bile yetmez. Örnek : Magellan, Aokiji...Ne büyük kaptan ki astının isyanına rağmen o astını bağrına basabiliyor
Normalde ben de Luffy ye hiç şans vermezdim ama bu sefer durum farklı gibi. Özellikle son iki sayıda sürekli ya hep ya hiç mesajı veriliyo. Boşuna değildir o mesajEvet Luffy'yi severim. İyi çocuktur. Ama karşısında hiç terlememiş biri var. Luffy'nin iradesi bile yetmez. Örnek : Magellan, Aokiji...
Az kaldı Bir iki bölüme belli olur araya bir şey girmezse.Normalde ben de Luffy ye hiç şans vermezdim ama bu sefer durum farklı gibi. Özellikle son iki sayıda sürekli ya hep ya hiç mesajı veriliyo. Boşuna değildir o mesaj