Eski mod sarhoşluğu var belli ki.@amaneden Tehdit ediyorlar beni! Can güvenliğim yok!
Eski mod sarhoşluğu var belli ki.@amaneden Tehdit ediyorlar beni! Can güvenliğim yok!
Luuuuufffiii, ganbatteeeee!..İsim yılda bir değişiyor zaten.
Doktor sen yaptın : )) Adam farkında bile değildi. Ben dediydim sana benden acımasız olur diye : ))Temelli mi?
Şuna söyleyeyim de forumu bırakmasın. Nasıl dalga geçeceğizEski mod sarhoşluğu var belli ki.
Senle aynı taraftayken, geldin çomak soktun ama sen. Bunda ben kaşındım evet. Neyse Luffy beni şimdiye kadar yanıltmadı. Kaptanıma güvenim tam.Doktor sen yaptın : )) Adam farkında bile değildi. Ben dediydim sana benden acımasız olur diye : ))
Bana böyle "" yaparsın ama korkudan modlara sararsın sonra. Ve evet, kaybedersem basıp gideceğim bu diyarlardan. Dalga malga geçemeyeceksiniz xdTabi tabi
Bana böyle "" yaparsın ama korkudan modlara sararsın sonra. Ve evet, kaybedersem basıp gideceğim bu diyarlardan. Dalga malga geçemeyeceksiniz xd
Ne yapayım bu fırsatı kaçıramazdım : ))Senle aynı taraftayken, geldin çomak soktun ama sen. Bunda ben kaşındım evet. Neyse Luffy beni şimdiye kadar yanıltmadı. Kaptanıma güvenim tam.
Neyse yenilsek de elimde bir tesellim olacak en azından.Ne yapayım bu fırsatı kaçıramazdım : ))
Ortaya koyduğun iddialarla. Seni Luffy'nin bir numaralı fanı ilan ediyorum.