Ylnız hissetme diye kardeşim.Abbaaaaooowwww, buldum kendime bir meyhane arkadaşı.
Luffy'nin Şövalyesi olarak kutsayacaktım seni çabandan ötürü adam akıllı bir resim bulamayınca lokum verim dedimNeyse yenilsek de elimde bir tesellim olacak en azından.
Bundan sonra bana kimse, Luffy'nin en büyük fanı benim demesin, oğlum olsa bu kadar fedakarlık yapmam.
Dipnot: Karikatüre gülünmedi.
Yürü be, adamsın. Güzel günler bizimle olsun, esaslı OP yoldaşımsın bundan sonra.Ylnız hissetme diye kardeşim.
Atın ölümü arpadan olsun.
Et var bana et, başka bir şey kesmez.Luffy'nin Şövalyesi olarak kutsayacaktım seni çabandan ötürü adam akıllı bir resim bulamayınca lokum verim dedim
Olacak gardaşım olacak. Luffy'e güvenelim. O yoldaşlarını mahcup etmez.Yürü be, adamsın. Güzel günler bizimle olsun, esaslı OP yoldaşımsın bundan sonra.
Heyt be, al benden de o kadar, başın sıkışınca direk bana geliyorsun.Olacak gardaşım olacak. Luffy'e güvenelim. O yoldaşlarını mahcup etmez.
"Ölmeye gidiyoruz "dersen "niye "değil "ne zaman" derim.
Olacak gardaşım olacak. Luffy'e güvenelim. O yoldaşlarını mahcup etmez.
"Ölmeye gidiyoruz "dersen "niye "değil "ne zaman" derim.
İbret ve dehşetle size bakıyor ve takdir ediyorum : ))Heyt be, al benden de o kadar, başın sıkışınca direk bana geliyorsun.
Yaaa!.. Kimi aynı tarafta olduğuyla omuz omuza verir, elini beraber taşın altına sokar; kimi de bir tekme de ben atayım derdine düşer. İşte, hayat.İbret ve dehşetle size bakıyor ve takdir ediyorum : ))
Ahh ahh üstüne topraklar atılan hüsn-ü niyetimiz...Yaaa!.. Kimi aynı tarafta olduğuyla omuz omuza verir, elini beraber taşın altına sokar; kimi de bir tekme de ben atayım derdine düşer. İşte, hayat.