O başka mevzu. Dof'da olduğu gibi üstün gelse bir şey demem. Adam ezdi resmen.Böyle bir dezavantajı olduğu zaten biliinyor. Luffy'nin böyle bir şey yapıp yapmayacağı bu şekilde dezavantajını atlatıp atlatmaması konuda bahsedilmemiş bile.
O başka mevzu. Dof'da olduğu gibi üstün gelse bir şey demem. Adam ezdi resmen.Böyle bir dezavantajı olduğu zaten biliinyor. Luffy'nin böyle bir şey yapıp yapmayacağı bu şekilde dezavantajını atlatıp atlatmaması konuda bahsedilmemiş bile.
Senle de girerim.İstersen ben girebilirim seninle ve @Daredewill ile avatar ve parantez içi yazısına ve Dof öveceğim ek olarak.2 şer haftalığına.
@Daredewill ile isteğim bugün takılmıştım ona eğer kazanırsa oda bana takılsın diye.
Sen kimi övmemi istiyorsun? Kabul. Senin karakterin ona göre.İstersen ben girebilirim seninle ve @Daredewill ile avatar ve parantez içi yazısına ve Dof öveceğim ek olarak.2 şer haftalığına.
@Daredewill ile isteğim bugün takılmıştım ona eğer kazanırsa oda bana takılsın diye.
İddiaya girecek babayiğit arıyorum dedin ya ondan yazdım.Senle de girerim.
Ama Smoker ile girmek istiyorum kabul ederse şartları tabi.
Şartlar nedir?Senle de girerim.
Ama Smoker ile girmek istiyorum kabul ederse şartları tabi.
Bana vereceğin ceza konusunda konuşuruz, sevmediğim karakterler falan. Ama senin Fujide devam etmeni istiyorum, uyarsa tabi sana.Sen kimi övmemi istiyorsun? Kabul. Senin karakterin ona göre.