Tamam gireriz hocam senle. Şartları tartışırız.İddiaya girecek babayiğit arıyorum dedin ya ondan yazdım.
@Smoker
Benim seçtiğim bir Luffy avatarı kullanacaksın. Parantez içine Toriko>>LOTR yazacaksın. Bir aylık süre için.
Tamam gireriz hocam senle. Şartları tartışırız.İddiaya girecek babayiğit arıyorum dedin ya ondan yazdım.
Sen Doflamingo diyemiyorsun, değil mi?Ağzı yanan bir daha girer mi ki iddiaya.Hele ki işin ucunda Luffy olursa hayatta girmem.
Toriko>LOTR iddiasına Koca Ana'da girmiştim. Yine girerim, koymaz. Avatar da sorun değil, ama benim senden talep edeceğim bir şey yok.Tamam gireriz hocam senle. Şartları tartışırız.
@Smoker
Benim seçtiğim bir Luffy avatarı kullanacaksın. Parantez içine Toriko>>LOTR yazacaksın. Bir aylık süre için.
O öyle olmaz. Senin de bir şeyler istemen lazım. Bu arada seni zorlayacak şey ne olurdu merak ettim bak şimdi.Toriko>LOTR iddiasına Koca Ana'da girmiştim. Yine girerim, koymaz. Avatar da sorun değil, ama benim senden talep edeceğim bir şey yok.
Malesef.Sen Doflamingo diyemiyorsun, değil mi?
Kabul Smoker'a detaylıca yazdırıver. Yine Lufy diyorum. Kör Fuji bile bizden iyi görüyor. Kumarda hep kazanıyordu. Pardon değerli amiralimiz kıymetli Fujitora yani Issho, bey.Bana vereceğin ceza konusunda konuşuruz, sevmediğim karakterler falan. Ama senin Fujide devam etmeni istiyorum, uyarsa tabi sana.
Hala zorluyorsun yav.En sonunda seninle ben girecem iddiaya.Fişini komple çekecem.Kabul Smoker'a detaylıca yazdırıver. Yine Lufy diyorum. Kör Fuji bile bizden iyi görüyor. Kumarda hep kazanıyordu. Pardon değerli amiralimiz kıymetli Fujitora yani Issho, bey.
Ana karakter ne zaman kaybetmiş. Bunu bekliyorduk. Ortada Brule olmasa Lufy kendi dayanırdı. Bölümü okuyunca algıya geldiğimizi fark ettim. Lufy öyle bitmiş bir hali yok.Hala zorluyorsun yav.En sonunda seninle ben girecem iddiaya.Fişini komple çekecem.