Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Katakuri İddiaları

Ne olacak bu adama?


  • Kullanılan toplam oy
    131
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenilgiden anladigim benim buydu ölüncemi yenilmiş sayılacaktı.Ben iddaya bu vasıfsız dayak yer Brueele ile kaçar diye girdim dediğimi de yaptı.
 
Aynı duruma Katakuri düşse ve Brüle onu ayna dünyasından kaçırsa ne derdiniz çok merak ediyorum. Luffy kendi ağzıyla hakisiz şansım yok demiş ve kaçmış. "Şansım yok" diyen Luffy'i yalanlamayın bari.

Bu iddiada bu dövüşün neticesi soruldu sadece. Bu arc Katakuri düşer mi diye sorulmadı. Luffy'nin perişan bir halde kaçmasıyla da dövüş bitti. Araya kimse de girmedi. Luffy kendi iradesiyle kaçıyor.

Şimdi Luffy haki toplayıp gelince Kata'yı yine yenemez yine kaçarsa? Nasıl olsa ana karakter yenene kadar deneme şansı var. Örnek Crocodile. Bu raund bitti. Luffy kaybetti. Daha sonra yener diyorsanız yeni bir iddia başlatmalısınız burayı bağlamaz artık. Tekrar karşılaşırlarsa kazanma şansları değişir çünkü. Tekrar örnek Crocodile.
Onun için baştan Croco ve benzerlerini kast ederek böyle bir durumda ne olacağını sormuştum ben. Baştan belirlenmeliydi çerçeve.
Neyse çok önemli değil Luffy'nin yenmesi zaten pek tatmin etmeyecek beni Mochi olayı sebebiyle.
 
İstediğini alan Luffy zaten : )) Luffy kaybetmedi, geleceği belirlemesine izin vermedi Katakuri'nin.

Oda'nın -şimdilik- Luffy'ye kaybettirmediği kesin. Ha Luffy'nin normalde çoktan kaybetmesi gerekirdi Mochi yığının altında ama bu Oda'nın Luffy'e dövüşü kaybettirmediğini değiştirmiyor.

Yine de karara uydum, bir eğlenceyi bu kadar anlam yüklemek gereksiz çünkü.
Ne de olsa ben istediğimi alacağım bir ay sonra :ehe:

Dipnot: Ben çiköfte değilim :ühü:
Tenryubito olmuşsun :ehe:
 
Zaten başta kabul etmiyordu bu ban iddialarını @Smoker . Ben iki hafta ban dediğimde, banın kaçmak olduğunu başka bir iddia bulmamızı söylemişti. Ne ara sınırsız banlar makbul oldu yav?
 
Kimse banlanmasın da dostum, şaibe falan da yok, gözünü seveyim ya. :D 2 saattir yenemediği, yenmeyi geç üstünlük kuramadığı adamdan kaçıyor işte. Daha ne olması lazım? :D
Böyle bir dezavantajı olduğu zaten biliinyor. Luffy'nin böyle bir şey yapıp yapmayacağı bu şekilde dezavantajını atlatıp atlatmaması konuda bahsedilmemiş bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık