Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Katakuri İddiaları

Ne olacak bu adama?


  • Kullanılan toplam oy
    131
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker'ın uyarıdan sonra iddiamı değiştirecektim aslında ama hem aklıma bir şey gelmedi hem üşendim hem de 2 hafta banın bana iyi ceza olacağını düşündüm. Foruma girmek isteyip de giremeyince kendimi rahatsız hissediyorum. :)
Daha da banına iddiaya girmem.
 
Zaten başta kabul etmiyordu bu ban iddialarını @Smoker . Ben iki hafta ban dediğimde, banın kaçmak olduğunu başka bir iddia bulmamızı söylemişti. Ne ara sınırsız banlar makbul oldu yav?
Smoker fikrini belirtti ben de bir hafta ban demiştim değiştirdim ama değiştirmeyenlere karışmadı. Ama bence de muğlak bir sonuç itibariyle sınırsız ban arkadaşlar açısından kötü bence kendileri uygulamasın Smoker kişilere bıraktı sonuçta. Yeter ki millet laf etmesin :artiz:

@Smoker hocam beni de kana boyayı ver : ((
 
Sizin mantığınıza göre diyorum zaten. Luffy Katakuri'yi ayna dünyasında bırakıp, Brulee'yi de kendisi ile beraber götürmekle zaten Katakuri'nin geleceğine karar vermiş oldu.
Daha önce yazdığım gibi Luffy uyanıştan kaçamadı. Katakuri'nin sırrını çözdükten sonra da Luffy G4'e geçerek kaçtı ve saldırı yaptı zaten. G4'süz Luffy Kata'dan kaçamaz. G4'süz Luffy 10dk boyunca Kata'ya dayanabilecekse o zaman dövüşü kazanabilir Kendisi söylüyor ben dayanamam diye. Dövüşün kazananı Katakuri. Katakuri'yi ayna dünyasına hapseden Luffy'de geleceği belirleyen. Tamamen kaybeden Eiichiro Oda:((maalesef).
Mesele Luffy mi Katakuri mi güçlü değil. Bence Dof>Luffy idi ama Luffy yendi. Dof fanlaRı hariç kimsenin aslında Dof yendi dediğini düşünmüyorum. Adam savaş stratejisi olarak 10 dakikalığına kaçıyor. Ebediyen kaçıyorsa haklısınız zaten. Croco'daki gibi deşilmesi gibi bir durum da yok. Ben versuslarda teknikmiş şuymuş, buymuş çok tartışmayı sevmem, anlamam da açıkçası. Ben düz bir adamım, çiköfte üstüne topkek yerim. :(

@justahuman Ahahahaha... Sen olmasan buralar çok tatsız olurdu la.
 
Senin ki sıkıntı değil.

Ama forumu bırakacak olan arkadaşlar için şöyle şaibeli bir durumdan dolayı gitmelerini istemiyorum. Ki giden arkadaşların hepsi forumda yer edinmiş sohbeti hoş olan arkadaşlar. Ceza onlara değil bize oluyor.:D

@Daredewill

Ne güzel iddian varmış senin ya.:D Zaten çok sevdiğin Luffy'i ve OP'u gömeceksin.:D
Yok onu değiştirmiştim asıl iddia başka baksana avatara. D:
 
Yalnız yakışmış sana. Hiç kimse de sende durduğu gibi durmamış. İkinci iddialar varmış Selim. Gel birlikte terör estirelim burada. Benle iddiaya girecek bir cesur yürek arıyorum.:D

@Smoker girer misin benle iddiasına?
İstersen ben girebilirim seninle ve @Daredewill ile avatar ve parantez içi yazısına ve Dof öveceğim ek olarak.2 şer haftalığına.


@Daredewill ile isteğim bugün takılmıştım ona eğer kazanırsa oda bana takılsın diye.
 
Yalnız yakışmış sana. Hiç kimse de sende durduğu gibi durmamış. İkinci iddialar varmış Selim. Gel birlikte terör estirelim burada. Benle iddiaya girecek bir cesur yürek arıyorum.:D
Yine Lufy diyorum. İddia istiyen beni bulsun. Lufy bu sefer alacak. Kaçması beklenen şeydi.

Kata'ya güvenen gelsin. 1 hafta Kata sama> Dofy yazarım. Kaybedende tersini yapar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık