Fuji’yi nasıl sevmiyorsa artık.Fuji'ye de 1 hafta konularda, gerçek amiral muamelesi yapacağım.
Fuji’yi nasıl sevmiyorsa artık.Fuji'ye de 1 hafta konularda, gerçek amiral muamelesi yapacağım.
Katılıyorum. Her iddiayı kaçıran biri olarak yine uzaktan izliyorumŞimdi baktım da ne kadar çok forumu bırakan varmış, @Smoker hocam forumu bırakma iddiaları en baştan kabul edilmemeliydi bence.
Caesar ve croco kazanmisti zaten. Sonrasindaki rauntta yenildiler. Dof ayaga kalkti luffy omuzlarda tasindi ben orada da ilk Dof kazandi son rauntta kaybetti sayarim. Burada Luffy ringten kaciyor.Bu dövüşü Kata kazandı demek.
Dof kazandı
Ceaser kazandı
Croco kazandı demektir.
Bu arc katakuri iner mi değil soru. Bu dövüşü kim kazanır? Croco Luffy'i 2 kere yenmiştir zaten. İlk Croco dövüşünden önce böyle konu açılsaydı Croco yenmedi mi diyecektik?Bu dövüşü Kata kazandı demek.
Dof kazandı
Ceaser kazandı
Croco kazandı demektir.
Ne alaka yav Dövüş bitmemiş 2si ayakta sanki kurallı boks maçı izliyormuş gibi OP’ta dövüş mü yorumlanır?Bu arc katakuri iner mi değil soru. Bu dövüşü kim kazanır? Croco Luffy'i 2 kere yenmiştir zaten. İlk Croco dövüşünden önce böyle konu açılsaydı Croco yenmedi mi diyecektik?
Şu an için dövüş bitti ama. Ne zaman gidiyorsun?Ne alaka yav Dövüş bitmemiş 2si ayakta sanki kurallı boks maçı izliyormuş gibi OP’ta dövüş mü yorumlanır?
Avatarın güzelmişSonra gelip tutarsız derler.
Ben Lufy sağ kolları alır diyorum, doğal olarak onu gömeceğim. Tmm dur Dof olmaz ama şu olsun. Op'de çıkan bölümü çok öveceğim. Oda'yı da övme başlığında öveceğim. Üstüne Fuji'ye de 1 hafta konularda, gerçek amiral muamelesi yapacağım.
@Sir Crocodile ile nelere girmiştim. Komplo kurmuşlar resmen. Gaza gelip söylemişim. 1 hafta avatar ve parantez içi de sana söz vermişim.
Neyse kimle iddiaya girdiysem onlar hatırlasın beni bulsunlar.