O zaman sana helal değil.Teşekkür ederim ama benim cezamı yanlış tarafa yazmışsın Smoker Kata tarafına bakarsan bir ay istenen cezaya razı olacak yazıyordu onu editleyip helmeppo avatarı yapacaktın Luffy'e yazmışsın
O zaman sana helal değil.Teşekkür ederim ama benim cezamı yanlış tarafa yazmışsın Smoker Kata tarafına bakarsan bir ay istenen cezaya razı olacak yazıyordu onu editleyip helmeppo avatarı yapacaktın Luffy'e yazmışsın
Dövüş tamamlanmadı ki net bir zafer yok Smoker'ın en başta da belirttiği gibi. O yüzden iddaa hala geçerli.Geçersiz sayılır. Çünkü Luffy ya da Katakuri kazanırken dövüş yarıda kesilirse, karşı iddiaya girenler bunu kabul etmez. Net bir zafer lazım.
O zaman sana helal değil.
Fuji gözlerini nasıl kör etti ama dersin, öyle yüce biri işte falan filanO senin yazdığın Benin çakma girdiğim şey, onları yapsam keyifle yaparım. Fuji'den tut bir sürü şey ile iddiaya girdim. Dün huzursuz oldum uyuyamadım, buna işaretmiş. Ne avatarlar ne şeyler beni bekliyor. Mom konusunda da kaybedeceğiz gibi, bize kf de 2-3 ay huzur yok. Genel bir bildiri yolla bari, yoksa Lufy fanları bunu eğip büker. Kata kazandı sayılır yaz, Dof'a olduğu gibi Lufy kaçtı diyebilirsin.
O konuda inatla kabul etmiyorlar ya gündeme getireyim dedim. Cezamızı çekeriz ya, Lufy utansız. Fuji fanlığı nasıl yapacağım ben şimdi.
Dövüş tamamlanmadı da, Luffy ekibinden kaçıyor. Bu öyle saldırıdan kaçma da değil, bildiğin adamı aynaların içinde bırakıp kaçtı. Onu bile Brûlée sayesinde yaptı. O olamasa, kaçamıyordu. Bu iddiayı, Katakuri üzerine bahse girenler kazandı.Dövüş tamamlanmadı ki net bir zafer yok Smoker'ın en başta da belirttiği gibi. O yüzden iddaa hala geçerli.
Sonra gelip tutarsız derler.Fuji gözlerini nasıl kör etti ama dersin, öyle yüce biri işte falan filan