Sayılı gün çabuk geçer ama onun dilinden ömür boyu kurtulamayız.
Mom iddiası sonuçlansın forum karışır. Orada sayı da sürelerde çok.
Sayılı gün çabuk geçer ama onun dilinden ömür boyu kurtulamayız.
O kadar dedik ama arkadaşlar ayna kırma gazıyla böyle iddialara girdiler.Şimdi baktım da ne kadar çok forumu bırakan varmış, @Smoker hocam forumu bırakma iddiaları en baştan kabul edilmemeliydi bence.
Mom iddasında kendin kaşındın.O kadar dedim etme eyleme diye.Sayılı gün çabuk geçer ama onun dilinden ömür boyu kurtulamayız.
Mom iddiası sonuçlansın forum karışır. Orada sayı da sürelerde çok.
@Smoker Hocam şöyle bir ihtimal yok değil; Luffy Ayna Dünyasında devre dışı kalıp daha sonra belirli bir kurgu doğrultusunda başka bir nokta da tekrar dövüşebilirler. Malum Luffy'nin A noktasında kaybettiği dövüşü B noktasında kazanma durumu var. Öyle olursa ne olacak.
Ben Luffy'nin ayna dünyasında kaybedip dışarda kazanabileceğini böyle bir ihtimalin olduğunu söyleyip bu durum olursa iddia ne olacak dediğimde.Olmaz.
Charloss'un da kendi çapında bir karizması var.yaaa bu haksızlık daha çok ilk round'u hakem puanıyla kaybetmek gibi
yaaa bu haksızlık daha çok ilk round'u hakem puanıyla kaybetmek gibi
Katakuri'yi ayna dünyasına Luffy aldı. Adama meydan okudu. Dövüştüler. Bu bölüm Luffy kendi ağzıyla benim hakisiz şansım yok deyip kaçtı. Meydan okuyan Luffy, kaçan Luffy. Olay net bu dövüşü Kata aldı. Bir daha dövüşecekleri ya da ne zaman dövüşecekleri bile belli değil.Ne alaka yav Dövüş bitmemiş 2si ayakta sanki kurallı boks maçı izliyormuş gibi OP’ta dövüş mü yorumlanır?
Herkes ban seçmiş kolaya kaçmış. Tatil yapıp gelecekler.Mom iddasında kendin kaşındın.O kadar dedim etme eyleme diye.