Ne kurtarsak kardır diyorsun.Kayıp mı ettik şimdi? Gel de Lufy'ye bela okuma. Neyse bunu kabul ediyorsak Dof'a karşı da kaybettiğini kabul edeceksiniz. Orada farklı bir şey olmadı.
Ne kurtarsak kardır diyorsun.Kayıp mı ettik şimdi? Gel de Lufy'ye bela okuma. Neyse bunu kabul ediyorsak Dof'a karşı da kaybettiğini kabul edeceksiniz. Orada farklı bir şey olmadı.
Budur! Birileri hala kıvırma peşindeler.Ringi terk eden kaybetmiş olur. Katayı bire bir dövüşmek için ayna dünyasına çekti Luffy. Bire bir dövüşte kazanamadı ve kaçıp ayna dünyasını terk etti. Havlu attı. Bundan sonraki dövüşleri ancak ikinci raund olur.
Hemen başlamışsın.Kayıp mı ettik şimdi? Gel de Lufy'ye bela okuma. Neyse bunu kabul ediyorsak Dof'a karşı da kaybettiğini kabul edeceksiniz. Orada farklı bir şey olmadı.
Daredewill: 1 hafta boyunca Luffy ve One Piece'i yerden yere vuracak.
Gidiyorum derken ne kastettiğini anlamamıştım sonra ilk sayfaya bakınca anladım.Abi sizde o kadar büyük iddaya neden girdiniz ki ? Avatar değiştirmesine falan iddaya girseydin keşke.:/Neyse kardeşim boşverelim tartışmayı. Ben gidiyorum zaten
Yeni gelmiştim foruma. Kalmam veya gitmem bir şeyleri değiştirmeyecekti. O aralar tam ısınamamıştım foruma falan. O yüzden bari gidişimiz şekil olsun dedikGidiyorum derken ne kastettiğini anlamamıştım sonra ilk sayfaya bakınca anladım.Abi sizde o kadar büyük iddaya neden girdiniz ki ? Avatar değiştirmesine falan iddaya girseydin keşke.:/
Yalnız bu iddaa da çok uçanlar olmuş harbiden.Güncelde olmadığımdan iddaya girmemiştim.Bidakine artık.
Forumu sevdiysen, bir ay gibi süreli bir şekilde gidebilirsin.Yeni gelmiştim foruma. Kalmam veya gitmem bir şeyleri değiştirmeyecekti. O aralar tam ısınamamıştım foruma falan. O yüzden bari gidişimiz şekil olsun dedik
O senin yazdığın Benin çakma girdiğim şey, onları yapsam keyifle yaparım. Fuji'den tut bir sürü şey ile iddiaya girdim. Dün huzursuz oldum uyuyamadım, buna işaretmiş. Ne avatarlar ne şeyler beni bekliyor. Mom konusunda da kaybedeceğiz gibi, bize kf de 2-3 ay huzur yok. Genel bir bildiri yolla bari, yoksa Lufy fanları bunu eğip büker. Kata kazandı sayılır yaz, Dof'a olduğu gibi Lufy kaçtı diyebilirsin.Hemen başlamışsın.
O konuda inatla kabul etmiyorlar ya gündeme getireyim dedim. Cezamızı çekeriz ya, Lufy utansız. Fuji fanlığı nasıl yapacağım ben şimdi.Ne kurtarsak kardır diyorsun.
Teşekkür ederim ama benim cezamı yanlış tarafa yazmışsın Smoker Kata tarafına bakarsan bir ay istenen cezaya razı olacak yazıyordu onu editleyip helmeppo avatarı yapacaktın Luffy'e yazmışsınHelal sana. Kaybeden tarafta olmana rağmen, doğruyu savunuyorsun.