Luffy'e güvenimiz tam, sınırlarını zorlayacak. Yenilse bilse canı sağolsun. Feda olsun ona Baturalp hocaValla ben seni özdeşleştirmiştim o avatarla. Yakışıyordu sana. O zaman Luffy'e güvenmekten başka bir çaremiz yok.
Luffy'e güvenimiz tam, sınırlarını zorlayacak. Yenilse bilse canı sağolsun. Feda olsun ona Baturalp hocaValla ben seni özdeşleştirmiştim o avatarla. Yakışıyordu sana. O zaman Luffy'e güvenmekten başka bir çaremiz yok.
A aaa yakıştı mı sana? @çiköfte 'ye verilebilecek en fena cezayı vermişsin. Az değilsin sende haa.Hocam karışırmasana ortalığı : ))
Evet ben yaptım, Luffy yenilse bile avunma sebebim olacak : ))
Yenecektir kerata. Yani umarım yener. Ben de Foxy avatarı kullanacam. Allah'tan kimse Shanks üzerinden iddiaya girmedi.Luffy'e güvenimiz tam, sınırlarını zorlayacak. Yenilse bilse canı sağolsun. Feda olsun ona Baturalp hoca
Aynı şekilde benim de, mini-çiköfte.Hocam karışırmasana ortalığı : ))
Evet ben yaptım, Luffy yenilse bile avunma sebebim olacak : ))
Benim gibi sonsuz bir değişiklik olmayacak en azından . Girseler de Shanks'ı karıştırmazsın gibi duruyorsun.Yenecektir kerata. Yani umarım yener. Ben de Foxy avatarı kullanacam. Allah'tan kimse Shanks üzerinden iddiaya girmedi.
Az daha giriyordum Shanks üzerine de pazarlığı sağlayamadık. Karışılığında bayağı sağlam bir iddia beklerim. Nickime kadar yansıttığım bir karakteri kolay iddia malzemesi yapmamAynı şekilde benim de, mini-çiköfte.
Benim gibi sonsuz bir değişiklik olmayacak en azından . Girseler de Shanks'ı karıştırmazsın gibi duruyorsun.
Aynı şekilde benim de, mini-çiköfte.
Benim gibi sonsuz bir değişiklik olmayacak en azından . Girseler de Shanks'ı karıştırmazsın gibi duruyorsun.
Beni iddiaya sürüklemenin cezasnı çekecek Luffy yeneilirse. Ama asıl az olmayan o beni kendi kazdığım kuyuya düşürdü : ))A aaa yakıştı mı sana? @çiköfte 'ye verilebilecek en fena cezayı vermişsin. Az değilsin sende haa.
Dileğimiz o yönde.Az daha giriyordum Shanks üzerine de pazarlığı sağlayamadık. Karışılığında bayağı sağlam bir iddia beklerim. Nickime kadar yansıttığım bir karakteri kolay iddia malzemesi yapmam
Neyse Luffy alır bu vsyi. Biz de alamaz diyenleri seyrederiz.
Beni iddiaya sürüklemenin cezasnı çekecek Luffy yeneilirse. Ama asıl az olmayan o beni kendi kazdığım kuyuya düşürdü : ))
Onlar beni ilgilendirmiyor. Ben sana taktım kafayı.Bence sen asıl orada Luffy'ye burada Katakuri'ye verenleri yaz bir kenara
Luffy'yi severim ama abartıyı sevmemOnlar beni ilgilendirmiyor. Ben sana taktım kafayı.