Aa gaz ay aman çiköfte : ))Gaza gelmişmiş.
Sen olmasanda şu noktada oy verebilirdim muhtemelen çok geride kalmaya başladı Luffy.
Aa gaz ay aman çiköfte : ))Gaza gelmişmiş.
Duyduğuma göre Baturalp Hoca'yı değişiyormuşun.Gaza gelmişmiş.
Hı hı!Aa gaz ay aman çiköfte : ))
Sen olmasanda şu noktada oy verebilirdim muhtemelen çok geride kalmaya başladı Luffy.
Sorma gardaş. En azından justahuman'a pasladım hocayı bir aylığına; ben bakarım içim soğur, siz bakarsınız justahumanı ben sanırsınız.Duyduğuma göre Baturalp Hoca'yı değişiyormuşun.
Valla ben seni özdeşleştirmiştim o avatarla. Yakışıyordu sana. O zaman Luffy'e güvenmekten başka bir çaremiz yok.Hı hı!
Sorma gardaş. En azından justahuman'a pasladım hocayı bir aylığına; ben bakarım içim soğur, siz bakarsınız justahumanı ben sanırsınız.
Diğer konu temennileri, burası mantığı ön plana çıkarıyor. :/Diğer konuda çoğu kişi Luffy'ye vermiş burada Katakuri'ye. İlginç
Diğer taraf pek mantıklı değil yaniDiğer konu temennileri, burası mantığı ön plana çıkarıyor. :/
Diğer konu benim mantığıma uygun fakat çoğu insan sırf Luffy'nin şapkadan tavşan çıkarmasına güveniyor. Duygusal hareket ediyorlar yani. :/Diğer taraf pek mantıklı değil yani
Bence sen asıl orada Luffy'ye burada Katakuri'ye verenleri yaz bir kenaraDiğer konu benim mantığıma uygun fakat çoğu insan sırf Luffy'nin şapkadan tavşan çıkarmasına güveniyor. Duygusal hareket ediyorlar yani. :/
Hocam karışırmasana ortalığı : ))Duyduğuma göre Baturalp Hoca'yı değişiyormuşun.