Yine mi yanlış taraftasın diyorsun? Gökten başına su düşen çocuk bu, illa ki bir şeyler olur.Rakip az buz biri değil ki. Luffy sağlam olsa bile millet karar vermekte zorlanırdı.
Kaybetmeye mahkumsun.Yine mi yanlış taraftasın diyorsun? Gökten başına su düşen çocuk bu, illa ki bir şeyler olur.
Ben de Luffy tarafındayım ama Katacılardan ses gelmemiş, ben teklifte bulunayım.Luffy bir şekilde içinden geçecektir. Çünkü iradenin vücüt bulmuş hali. Sakladığı şeyler vardır.
Edit: Ceza varmış siz seçin. Benim için önemi yok çok aktif bir üye değilim zaten.
Artık bu oğlanın tek başına bir şeyler yapması lazım.O kadar eminim dövecek bu oğlan Katakulli’yi Kaido öncesi p.up şart.Luffy Kata’yi alirsa bir ay banlayin beni. @killz0ne forumu birakma agir olmus
Konun iddia olması ve tamamlanmama ihtimaline karşın katılımın az olduğunu düşünüyorum, yoksa dediğin gibi diğer ankette Luffy önce ve o anket şimdide açılsa Luffy önde olur diye düşünüyorum. Sadece alır diye iddiada bulunacak kadar fazla argüman yok ortada sanırım bunun için biraz çekimser kalınıyor. Bende katılmayacaktım da gaza geldim alacak Luffy : ))Luffy vs Katakuri anketinde sırf Luffy sert baktı aynı kırdı diye anket 2 katı farkla Luffynin iken burda Katakuri alır deniyor.
1 bölümde değişti yani herşey. Ki Luffy bu duruma hep düşüyor başlarda.
Neyse ben oylamaya katılmıyorum çünkü sonucu kestiremiyorum.
Bence bir editle. Farklı bir nickle geri döneceğim diyorsan o ayrı Kaido'yu tek başına alamaz ki zaten. Roger bile alır mıydı tartışılır. Az buz güçlerden bahsetmiyoruz. Seriyi okunası yapan şeylerden biri de bu sanki.Artık bu oğlanın tek başına bir şeyler yapması lazım.O kadar eminim dövecdk bu oğlan Katakulli’yi Kaido öncesi p.up şart.
Kaido'yu yenmesi için demiyorum zaten karşısında durması içinBence bir editle. Farklı bir nickle geri döneceğim diyorsan o ayrı Kaido'yu tek başına alamaz ki zaten. Roger bile alır mıydı tartışılır. Az buz güçlerden bahsetmiyoruz. Seriyi okunası yapan şeylerden biri de bu sanki.
Gaza gelmişmiş.Konun iddia olması ve tamamlanmama ihtimaline karşın katılımın az olduğunu düşünüyorum, yoksa dediğin gibi diğer ankette Luffy önce ve o anket şimdide açılsa Luffy önde olur diye düşünüyorum. Sadece alır diye iddiada bulunacak kadar fazla argüman yok ortada sanırım bunun için biraz çekimser kalınıyor. Bende katılmayacaktım da gaza geldim alacak Luffy : ))