Yağma yapmıştı diye hatırlıyorum Teach boş adam değil ki boş işler peşinde koşsun.Teach Davul adasını ve Banaro adasını yakıp yıkmıştı. Niye yıktığı geçmiyor ama zevk için olabilir.
Yağma yapmıştı diye hatırlıyorum Teach boş adam değil ki boş işler peşinde koşsun.Teach Davul adasını ve Banaro adasını yakıp yıkmıştı. Niye yıktığı geçmiyor ama zevk için olabilir.
Yazdığım aslında savunma değil.''Kötü'' denme sebebi.Neye göre kime göre.İyilik kötülük kavramı farklı biraz.Kötü de kötülük yaparak iyilik yaptığını sanır.Buna ne dersin ? kötünün iyisi olmaz herhalde.Sevilme-sevilmeme dense neyse.Kimse melek değil.Bakarsak şeytan da melekti.Demek ki bir yerlerde belki de en tepe de baĞzı şeyler yanlış diyerek felsefe yapmadan cevap atayim sanaNiye savundun ki? Kötü olduğu için eleştiren mi oldu? Aksine Teach'in sevilme nedenidir kötü olması. Sıkıntı saf kötü olmasına rağmen melek gibi gösterilmeye çalışılmasında. Yoksa benim de favori karakterlerimdendir kendisi.
Şeytan melek değil cindi :/Yazdığım aslında savunma değil.''Kötü'' denme sebebi.Neye göre kime göre.İyilik kötülük kavramı farklı biraz.Kötü de kötülük yaparak iyilik yaptığını sanır.Buna ne dersin ? kötünün iyisi olmaz herhalde.Sevilme-sevilmeme dense neyse.Kimse melek değil.Bakarsak şeytan da melekti.Demek ki bir yerlerde belki de en tepe de baĞzı şeyler yanlış diyerek felsefe yapmadan cevap atayim sana
Onlara benzer ama onlar gibi değil.Farklı yani.Ham madde ateş gerisi farklı.Ve melekti.Şeytan melek değil cindi :/
Felsefe yapmadan cevap atayım demişsin ama fazlasıyla felsefik olmuş bence.Yazdığım aslında savunma değil.''Kötü'' denme sebebi.Neye göre kime göre.İyilik kötülük kavramı farklı biraz.Kötü de kötülük yaparak iyilik yaptığını sanır.Buna ne dersin ? kötünün iyisi olmaz herhalde.Sevilme-sevilmeme dense neyse.Kimse melek değil.Bakarsak şeytan da melekti.Demek ki bir yerlerde belki de en tepe de baĞzı şeyler yanlış diyerek felsefe yapmadan cevap atayim sana