Kötü, çıkarcı, sinsi, zeki, kurnaz, güçlü yani tam bi KORSAN. Olması gerektiği gibi. Bu seriye en fazla yakışan karakterlerden. Dof, BB, Sakazuki, WB, Shanks, Kaido gibi adamlar olmasa seri hiç çekilmez.
Hah işte olay bu aslında. İyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Teach kötüdür denildiğinde eleştirilmiyor aslında. Teach'i Teach yapan şey bu zaten. Yerine göre pislik gibi davranması, hain olması, kalleşlik yapması... Mazoşistlik de diyebilirsin ama bu adamı sevmemi sağlayan şeyler bunlar zaten. :/ Onu öyle kabul etmek varken kötü olması neden inkar edilir ben de bunu anlamıyorum.İyi mi kötü mü diye tartışanlar.Kötü olsa ne olacak zaten onu anlamadım.Canlı olarak baksak her canlıda olan 2 duygu bu adamda da var.Anlamadım ben
Onuda geçelim.Zekamıza, planımıza göre istediğimizi yapalım. Sonra da kötü ve sinsi olmayalım. Zeki olalım.
İstediğimiz her şeyi amacımız doğrultusunda yapalım. Sonra kötü olmayalım. Korsan olalım.
Uzun zamandır forumda gördüğüm en saçma savunma. Kendini veya sevdiğini korumuyorsan öldürmek kötüdür mesela. Korsan diye, amacı var diye, zeki diye kötülük sayılmıyor. Şaka gibi.
Adam kötü la kim neyini inkar etmiş bunun Korsan kötüdür.''Hasır Şapkalar'' korsan değildir.Ha kaptan luffy değil de kid olsaydı zoro,robin,sanji,brook korsanlık gösterirdi.Anekdot olarak ekleyelim.Hah işte olay bu aslında. İyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Teach kötüdür denildiğinde eleştirilmiyor aslında. Teach'i Teach yapan şey bu zaten. Yerine göre pislik gibi davranması, hain olması, kalleşlik yapması... Mazoşistlik de diyebilirsin ama bu adamı sevmemi sağlayan şeyler bunlar zaten. :/ Onu öyle kabul etmek varken kötü olması neden inkar edilir ben de bunu anlamıyorum.
Herkesin ikinci bir şans hakkı vardır.Onuda geçelim.
Adam dünyanın en azılı suçlularının olduğu ekibi kurmuş.
Ama hayali için.
Sanki o ekiple dünyaya barış ve mutluluk getirecek.
Belli ki suçlulardan oluşan ekip ile dünyanın anasını ağlatacak kral olma yolunda.
Ben de tam böyle bir şey yazacaktım. Kötüyse kötüdür; ne olmuş ? Reelde birinin dedikodusunu yapmıyoruz. Böyle serilere kötü adam da lazım. Sanki anasına sövülüyor. Neyi bu kadar tartisiliyor onu da anlamış değilim. Enteresanİyi mi kötü mü diye tartışanlar.Kötü olsa ne olacak zaten onu anlamadım.Canlı olarak baksak her canlıda olan 2 duygu bu adamda da var.Anlamadım ben