Herkes Kaido'da Luffy'e tek attı ne var bunda falan demişte.
Başka kimseye de atamadı.Thunder Bagua'yı Law, Kidd, Zoro, Yamato yedi kalktılar. Yav 2 elle aşağıya doğru full güç abanılmış Bagua'yı Kin'emon durdurdu
Wano çok gerzekçe yazılan bir ark idi. Kaido 'da çok çok kötü kullanılmış bir arc boss'u idi. Kaido'nunçok etkileyici, kudret saçan anları da var. İnanılmaz yetersiz ve basiretsi anları da var.
Shanks'ın olayı öyle değil adam Kid + Killer'a ebesinin örekesinden atlayarak tek attı.
Yani tekler biraz farklı.
Kaldı ki, ben Shanks'ı tüm bu "Shanks tek attı aaaa" olayından çoook önce bile BM ve Kaido'dan güçlü görüyordum.
Yani bu adamın Gorosei'lere gidebilmesi, MF Savaşını durdurabilmesi, baş karakterimize mentorluk edip onun yolunun çizen kişi olması, Mihawk'ın kılıç dövüşü partneri olması, tek kollu iken bile Yonko olması, Roger ve Rayleigh'nin altında yetişmesi, MF'ye gelirken Kaido'ları savuşturması, Blackbeard konusunda en başından beridir en tetikte ve uyanık olan kişi olması.
Yani bu karaktere yapılan yatırım, hype ve bu karakterin tasviri ile Kaido yarışamaz. Kaido için en güçlü yaratık dedi, Oda'Nın "En" konularında ne kadar saçmaladığını bir kez daha gördük.
Big Mom'ı hala bir şeyden sayanlara zaten ben akıl fikir erdiremiyorum.