Saygılarımla sayın Kızıl fanı.Şenks bebeleri geldiğine göre konu benim için kapanmıştır
Saygılarımla sayın Kızıl fanı.Şenks bebeleri geldiğine göre konu benim için kapanmıştır
Şenks bebeleri derken?Şenks bebeleri geldiğine göre konu benim için kapanmıştır
Kızıl var kızıl varSaygılarımla sayın Kızıl fanı.
Evet zaten o yüzden senin yanlış tarafta bulunduğunu belirtiyorum yaKızıl var kızıl var
Adam nasıl içerlemişse bayrağına koymuş yarayı Ama Teach'in büyümesini de engelle(ye)memiş. İlginç gerçekten.Teach>Şenks.
Adam öyle bir çizmiş ki Şenksin çocuğu olursa onda da olur bu izden.Genotipe işlemiş Teach.
Kidin olduğu yerde doğru taraf bellidir.Bizim ne olduğu belirsiz adamlarla işim olmaz.Şey adam dedim ama sen anladın onu.Evet zaten o yüzden senin yanlış tarafta bulunduğunu belirtiyorum ya
Sen de haklısınKidin olduğu yerde doğru taraf bellidir.Bizim ne olduğu belirsiz adamlarla işim olmaz.Şey adam dedim ama sen anladın onu.
Kid bir başkadır.
@kuroashi.no.sanji1993
Alttan alta destek veriyor ve Kklık için yol açıyor Teache.Mfde Teachi gömeceklerdi bu geldi hadi yol al deyip dolaylı yoldan yok olmasını engelledi.Çift taraflı bu şey.
Öncelikle Shanks'ın fanı değilim. Ama en sevdiğim karakter. Bunun dışında en çok haksız yere ezilen ve -tuhaf- ifadeler kullanılanlar hakkında fan gibi davranmaya devam edeceğim. Buna Shanksle birlikte Fujitora'da dahil.Shanks'ın felsefesi, yaşayış tarzı, rahatlığı, çok hoşuma gidiyor benim. Ve bunların hepsini inanılmaz derecede güçlü biri olmasına rağmen sade normal bir insan gibi yapıyor. Tabi bu kadar salaş ve rahat bir yaşam sürmesine rağmen vakti geldiğinde de sorumluluk almaktan kaçınmıyor. Müdahale etmesi gereken yerde de kendisi olaya 1.elden müdahale ediyor ( bkz MF). Bu yüzden kötü bile çıksa fanı olmaktan vazgeçeceğime %1'den daha az ihtimal veriyorum/ onu bile vermiyorum.
Sen de eğer karşındaki seni anlamak için çaba sarfetmiyorsa anlatmak için fazla dil dökme. Sonra aşırı fan yaftası yiyip milleti irrite eden kesim gibi olma . Ha ama Shanks'ı da fazla savunmasız bırakma. Sen ayarını yaparsın güveniyorum
Son olarak Shanks'ta tek dilenci olabilecek yonkou gibi duruyor hakkaten cxbsbxba
Hem kol yok hem de o tarz şeyleri takan birisi değil.
Anladım@justahuman şenks-boy @Shakan ı kastettim.