Oyumuz babalığa Kaido gibi Odenden korkan adam bizim gözümüzde sıfırdır.
doğru ironiydi wb deprem meyvesiyle gemideki tozları temizleyip Murakumogiri ile yemek malzemesi kesiyordu aslında o xebec tayfasının aşçısıydı bir kere kaidou wbden güçlü olsa wbye niye dünyanın en güçlü adamı desinler ve her şeyi geçtim bildiğimiz 3 tane Saijō Ō Wazamono kullanıcısı var birisi korsanlar kralı diğeri en iyi kılıç ustası olarak geçiyor diğerine dünyanın en güçlü adamı diyorlar neden size zor geliyor beyazsakalın kaidoudan güçlü olması adam 1 hamleyle denizi tersyüz ediyor amirallere kafa atıyor rogerla kapışıyorİronidir umarım.
Almadığıyla ilgili bi bilgi var mı? Öldükten sonra aldığını en azından Wb’nin ölümünden sonra gördüğümüz için tahmin edebiliyoruzO lakabı o öldükten sonra aldığı ile ilgili bir bilgi var mı ?
Bu nasıl yorum la.Kaido da amiraller karşısında maymuna döner.Hatta aralarına alıp Öden gibi oynatirlar Kaidoyu.Ünvanlara da o kadar bel bağlamamak lazım, görüyorsunuz Wb'yi. O kadar en güçlü olsaydı Amirallerin karşısında maymuna dönmezdi. Kaido'nun başına neler neler geldi, durumunu görüyonuz.
Yav hehe, Marco ve Jozudan yardım alma gereksinimi hissetmez Kaido, tek başına yürür üzerlerineBu nasıl yorum la.Kaido da amiraller karşısında maymuna döner.Hatta aralarına alıp Öden gibi oynatirlar Kaidoyu.
Akainu Kaidoya bir çaksa kurtar beni Wb abi diye ağlar Kaido.Yav hehe, Marco ve Jozudan yardım alma gereksinimi hissetmez Kaido, tek başına yürür üzerlerine
Peki.Akainu Kaidoya bir çaksa kurtar beni Wb abi diye ağlar Kaido.