Senin tespitlerin hep tutarsız oluyor zatenShanks > Kaido
Akainu > Kaido
Kitapta yazıyor kardeşim @Aiden ve @kekomancer ne konuda görüş belirtiyorsa aksi doğrudur.Senin tespitlerin hep tutarsız oluyor zaten
Adam esnaf olm verdi gazi o dönem hepimiz costuk kaido ilk tanitim bekletilerin ustunde harikaydi ama oda kaidoyu boslamis hissiyati aliyorum bir eksiklik var karakterde . Gucu vaat edildigi gibi zirve degil kisiligi 10 para etmez ama okuyucuyu kasten tiksindirme maksadi yok ugrastiginda linlin gibi her yönüyle igrenc bir yaratabildigini gosterdi en boş en az emek verilmis villain bana gore sadece ciziyor ama en azindan ejdarhayi guzel cizdi .Shanks-Kaido kıyasında mangaka Kaido en güçlü dedi diyenler de bizzat aynı yazarın Kaido>Akainu söylemini görmezden geliyor
Sana kalitesiz Kaido savunduran utansınKitapta yazıyor kardeşim @Aiden ve @kekomancer ne konuda görüş belirtiyorsa aksi doğrudur.
Kaido dandik, kalitesiz, boş beleş, leş oğlu leş ve mürekkep israfı bir karakterdir ama sopası ağırdır. ?Sana kalitesiz Kaido savunduran utansın
Alakası yok. Çünkü gösterilmemesi WB ölene kadar onun lakabını etkilemez ?️ . Hem o zaman WB öldükten sonra aldığı ile ilgili bir bilgi de yok.Almadığıyla ilgili bi bilgi var mı? Öldükten sonra aldığını en azından Wb’nin ölümünden sonra gördüğümüz için tahmin edebiliyoruz
WB daha güçlü bir adam bu net de.Roger karşısındaki Oden ile Kaido karşısındaki Oden bir değil.Wano'daki Oden sınırına geldiğinden bahsediyor Toki'ye yazdığı mektupta.Hala Kaido'nun ünvanı ile Beyazsakalın ki karşılaştırılıyor. Hahah
Newgatein dengi, Odene bir slash atıyor allahına kavuşturuyor. Oden gidip Kaido yarıyor.
Yav Kaido'nun en büyük düşmanı Newgate'in tümen komutanı :d