1-Olmaması için bir neden yok.
- Bu seride zirveyi paylaşan 2 adam var. Bu ikisini birisi geçecekse veya geçmişse bu kişi Kaido olamaz.
- Senin iddian üzere Kaido'nun ünvanı Wb'yi kapsıyorsa Roger'ı da kapsar ve Kaido en güçlüyse Luffy ondan başlamazdı.
- Yine Kaido en güçlüyse bundan sonraki rakiplerin bir anlamı kalmazdı.
- Kaido Wb'den güçlü demek Bb>Kaido>Wb demektir ki bu denklem Bb'yi Wb'den 2 gömlek üstün yapıyor. Bu da 1. madde gereği yine imkansız.
- Kısacası olayı varlık>insan gibi basit ve yüzeysel bir denklem üzerinde değerlendirmek yerine karakterlerin bu zamana kadar bize sunduğu profile bakıp değerlendirmek daha akıllıca olur.
2-Roger'ı kapsayamaz çünkü Roger ölmeden önce ROCKS ile savaşırken Kaido daha bir miçoydu.
3-Hayır. Çünkü daha tam gücünü saklayan ve çok bir şey göstermeyen karakterler olabilir. Mesela Karasakal Yonko ünvanını Marco ve diğer komutanları yenince aldı. Bundan sonra çok bir şey yapmamış olabilir. Ya da İM sama gibi gizli karakterler yeni düşman olabilir.
4-Bu da olmaz çünkü zirveyi paylaşan zirve WB idi. Burada yaşlı hali ile karşılaştırıyoruz. Zaten deprem meyveli Karasakal belki şu anda MF WB'den güçlü.
5-Ben zaten lakaplara çok takılmam. Lakaplara takılsam zaten Mihawk>Shanks derdim. Sadece yukarıdaki lakap meselesine yanıt verdim. Ayrıca Profiline bakarak da zirve Kaido> yaşlı hasta WB diyebilirim.