Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB


  • Kullanılan toplam oy
    377
İronidir umarım.:hhh:
doğru ironiydi wb deprem meyvesiyle gemideki tozları temizleyip Murakumogiri ile yemek malzemesi kesiyordu aslında o xebec tayfasının aşçısıydı bir kere kaidou wbden güçlü olsa wbye niye dünyanın en güçlü adamı desinler ve her şeyi geçtim bildiğimiz 3 tane Saijō Ō Wazamono kullanıcısı var birisi korsanlar kralı diğeri en iyi kılıç ustası olarak geçiyor diğerine dünyanın en güçlü adamı diyorlar neden size zor geliyor beyazsakalın kaidoudan güçlü olması adam 1 hamleyle denizi tersyüz ediyor amirallere kafa atıyor rogerla kapışıyor
 
Resim atamadım bir türlü fakat 2 karakterinde tanıtım paneline bakarsanız edward newgate , büyük korsan , beyazbıyık , dünyanın en güçlü adamı aynı panel 1. ağız. Kaidonun paneli ise Kaido ve canavarlar kralından ibaret gerisi 3. ağız anlatım kuru göt luffy bile 2 hareket yapınca 8 metrelik dev diye anlatılır olmuştu . Kaido belkide şuan yaşayan en güçlü olabilir ama belgesi yok dedikodusu ve ihtimali var shanksında aynı oranda şansa sahip dragonunda var im de var böyle gider.
 
Shanks-Kaido kıyasında mangaka Kaido en güçlü dedi diyenler de bizzat aynı yazarın Kaido>Akainu söylemini görmezden geliyor :hhh::hhh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık