@Kuroro koş koş Chrolla sama benzeri karakter geldi
@Kuroro koş koş Chrolla sama benzeri karakter geldi
Mangaka baktı Togashi geri dönmeyecek, kendi Hunter x Hunter’ını yazmaya başladı inceden.@Kuroro koş koş Chrolla sama benzeri karakter geldi
Hocam burası spoiler ya ağlama yeri anime konusunda. Oraya tüm leşini dökebilirsin yani.
Gege’ye versin senaryoyu çizsin o da kurtulsun biz de kurtulalım.Mangaka baktı Togashi geri dönmeyecek, kendi Hunter x Hunter’ını yazmaya başladı inceden.
Şu karakteri gördükçe Filmine olan ilgim çoğalıyor.Gece 5te uyudum ya yoksa erkenciyim.
Ulan hamamböceğini unutmuşum… Dolandırdılar sandım tamam 4 kişi varmış.
Filminin çizimleri bayağı iyi, anime konusuna Geto vs Yuta kesit atmıştım oradan anlarsın.Şu karakteri gördükçe Filmine olan ilgim çoğalıyor.
4 bölümlük mangasını okumuştum. Konusu çok iyi, çizimleri de dizisinin bir tık üstünde olursa tadından yenmez.
Sektördeki bir eksikliği kapatıyor ne güzel. Cidden böyle bir tat alacağımı asla tahmin etmiyordum.Mangaka baktı Togashi geri dönmeyecek, kendi Hunter x Hunter’ını yazmaya başladı inceden.
Direkt profil Chrollo olmuş fnmfnnsnfs. Onu bunu bilmem biz Chrollo’cuyuz arkadaş.@Kuroro koş koş Chrolla sama benzeri karakter geldi