Reggie de onayladı geçmiş sahiri olduğunu, acaba daha ne seviyelere çıkacak bu geçmiş sahirlerin gücü.Jujutsu Kaisen Chapter 173 | TCB Scans
onepiecechapters.com
Reggie de onayladı geçmiş sahiri olduğunu, acaba daha ne seviyelere çıkacak bu geçmiş sahirlerin gücü.Jujutsu Kaisen Chapter 173 | TCB Scans
onepiecechapters.com
Reggie de onayladı geçmiş sahiri olduğunu, acaba daha ne seviyelere çıkacak bu geçmiş sahirlerin gücü.
Takip etmesi için gönderiyor galiba, sonra zihni çöktüğünden dolayı ablasını görüyor ve bayıldığından kurt da yok oluyor.Bu kısmı anlamadım ben. Kurdu megumi mi yaratıyor?
Buradaki ablasının halüsinasyonunu da içindeki “iyi insan” modelinin dışına çıktığından gördüğünü düşünüyorum ben ayrıca. Çatır çatır sahir öldürüyor artık nasıl olsa.Takip etmesi için gönderiyor galiba, sonra zihni çöktüğünden dolayı ablasını görüyor ve bayıldığından kurt da yok oluyor.
Togashi'nin kafasına vursa yeter ulan bu seriyi hiç ettiğin dese evrenleri birleştirse. :dChrolla sama sigara tüttürüyor, gücünü merak ettim bir de elinde kitap, defter olsa öfff ama o zaman da araklamış derlerdi.
Zaten yeni nesilin HxH dan haberi yoktur, reis çizsin ya yakıştırıyor.Togashi'nin kafasına vursa yeter ulan bu seriyi hiç ettiğin dese evrenleri birleştirse. :d
İtlaf oyununa hemen bir Hisoka, Feitan.
Evet, bir anda Megumi’nin yanına ışınlandı. Bir şeyler olmuş ama sonraki bölümlerde öğreniriz artık.Angel denen oyuncu 2. Tokyo kolonisinde değil miydi? Hatta Panda bizzat onu bulmak için girmişti diğer koloniye.