Cümleyi okurken böyle anladım ben sonra geri dönüp bakmadım, öyleyse düzeltiriz.Kuro urushi diye tanıtılan kişi sahir değil, lanet diye gördüm ben.
Cümleyi okurken böyle anladım ben sonra geri dönüp bakmadım, öyleyse düzeltiriz.Kuro urushi diye tanıtılan kişi sahir değil, lanet diye gördüm ben.
Şöyle bir paylaşım gördüm. Ama seninki de doğru olabilir.Cümleyi okurken böyle anladım ben sonra geri dönüp bakmadım, öyleyse düzeltiriz.
Hiç sevmemiştim bu karakteri şimdi 10 bölüm seriye salça olmasa bari.Evet açıklama geldi, şovmen Takaba’nın tekniği eğer komik olduğundan eminse herhangi bir hayali direkt gerçek oluyormuş. Sızıntıyı atan arkadaş çeviri hatası yapmış “benzer” diyerek, aslında olan Gojo’nun tekniği ile bile rekabet edebilirmiş. Tek sıkıntı karakter kendi gücünün bu denli büyük olduğunu bilmiyor ve keyfine göre dövüşüyor.
Yardım etsin yeter.Hiç sevmemiştim bu karakteri şimdi 10 bölüm seriye salça olmasa bari.
Çok derin uyumuşum spoileri unuttuk.
Bende konuya girdiğimde görmeyi bekliyordum alıştırdın bizi.Çok derin uyumuşum spoileri unuttuk.
Gece 5te uyudum ya yoksa erkenciyim.Bende konuya girdiğimde görmeyi bekliyordum alıştırdın bizi.