Kanka bence sen çok kafaya takıyorsun sadece ya, zevk almaya bak her şey çözülecek ciddiyim.Aynı animeyi senelerdir önünüze koyuyorlar nasıl yorulmuyorsunuz ya? İsimler değişiyor, karakterlerin görüntüleri değişiyor. Biraz da özel gücü değiştiriyorlar. Tekrar tekrar aynı döngü. Yorulmuyor musunuz yav cidden? Cidden iyi ya da kötü olarak söylemiyorum ya da sallamıyorum. Hayır anketör de değilim. Fakat bu kısır döngü sizleri yormuyor mu merak ediyorum. Artık hepsinin tipleri de birbirine benziyor. Birisini Kaneki sandım. Öbürünü turuncu saçlı başka bir kız sandım. Hepsi birbirine benziyor artık. Nasıl ayırıyorsunuz? Gerçi One Piece'e bakıyorum... Oda bile yorulmuş artık her karaktere "al kardeş ateş gücü lazım olur” diyor. Bu sektör kısır döngüsü sizi de yakar beni de yakar.
Kuroro başladı ise esaslı seri olduğu anlaşılmalıKorktuğumuz şey başımıza geldi. @Kuroro bu seriye başladı.
Ona şüphe yok. Esas sıkıntı yazacağı yorumlarda.Kuroro başladı ise esaslı seri olduğu anlaşılmalı
Çok değişik şeyler yazmaz ya zevkli biri shshsOna şüphe yok. Esas sıkıntı yazacağı yorumlarda.
Cospilavları harici tırt seri. Op da bitince eli yüzü düzgün şonen'e hasret ölüceğiz....Aynı animeyi senelerdir önünüze koyuyorlar nasıl yorulmuyorsunuz ya? İsimler değişiyor, karakterlerin görüntüleri değişiyor. Biraz da özel gücü değiştiriyorlar. Tekrar tekrar aynı döngü. Yorulmuyor musunuz yav cidden? Cidden iyi ya da kötü olarak söylemiyorum ya da sallamıyorum. Hayır anketör de değilim. Fakat bu kısır döngü sizleri yormuyor mu merak ediyorum. Artık hepsinin tipleri de birbirine benziyor. Birisini Kaneki sandım. Öbürünü turuncu saçlı başka bir kız sandım. Hepsi birbirine benziyor artık. Nasıl ayırıyorsunuz? Gerçi One Piece'e bakıyorum... Oda bile yorulmuş artık her karaktere "al kardeş ateş gücü lazım olur” diyor. Bu sektör kısır döngüsü sizi de yakar beni de yakar.
Eli yüzü düzgün devam eden seti ne var be kekoCospilavları harici tırt seri. Op da bitince eli yüzü düzgün şonen'e hasret ölüceğiz....
HxH'den beri zevk almaya mı bakıyorsun? Baya uzun yıllar olmuştur.Kanka bence sen çok kafaya takıyorsun sadece ya, zevk almaya bak her şey çözülecek ciddiyim.