Bu düşünce bilim kurgu dizilerine niye bilim kurgu yapıyorsunuz sorusuyla aynı mantık niteliğinde.HxH'den beri zevk almaya mı bakıyorsun? Baya uzun yıllar olmuştur.
Bu düşünce bilim kurgu dizilerine niye bilim kurgu yapıyorsunuz sorusuyla aynı mantık niteliğinde.HxH'den beri zevk almaya mı bakıyorsun? Baya uzun yıllar olmuştur.
One PieceEli yüzü düzgün devam eden seti ne var be keko
Alakası yok be canım olmuyor zorlama. Orijinal, taze içerik soruyorum sadece sormayalım mı? Shounen, shounen olduğu için yeni bir şey içermesin mi? Onu mu diyorsun?Bu düşünce bilim kurgu dizilerine niye bilim kurgu yapıyorsunuz sorusuyla aynı mantık niteliğinde.
Yalaaaannnn.......One Piece
Jujutsu fena seri değil ama sorun genel olarak bütün battle shounen seriler ile alakalı.Artık para getiren konseptlerin hepsi işlendi ve Yuba'nın da dediği gibi yeni çıkan her yeni seri eskilerin kopyasi gibi geliyor bir yerden sonra.Bu tür yeni serilere karşı neden alerji var onu bir türlü anlayamıyorum battle shounen bir tür arkadaşlar, aynı seinen nasıl bir türse shoujo bir türse bu da bir tür ve Jujutsu'da battle shounen Naruto'da ve daha pek çok battle shounen serisi de bu türün içinde. Hepsi aynı türün klişelerini temelini barındırır ve buna göre işleyişini ortaya koyar. Önyargıları anlayabiliyorum ama aşmak yine sizin elinizde, aşmamak niyetindeyseniz bilemiyorum. Valla bıkkınlık geldi şu yeni nesil shounenlere yapıştırılan yaftalardan.
Yeni nesilden hiç umut yok.Cospilavları harici tırt seri. Op da bitince eli yüzü düzgün şonen'e hasret ölüceğiz....
Yeni bir şey içermesin demedim battle shounenlerin her zaman belli sınırları olmuştur ve buna göre işleniş sunar.Alakası yok be canım olmuyor zorlama. Orijinal, taze içerik soruyorum sadece sormayalım mı? Shounen, shounen olduğu için yeni bir şey içermesin mi? Onu mu diyorsun?
Hani @Riful affettsin.. Bir itin bir taraflarından çıkarılmayan Fairy Tail'e bakıyorum, bir yeni nesle bakıyorum. Haksızlık etmişiz güzelim seriye....Yeni nesilden hiç umut yok.
Toriko alayına bedeldir.Hani @Riful affettsin.. Bir itin bir taraflarından çıkarılmayan Fairy Tail'e bakıyorum, bir yeni nesle bakıyorum. Haksızlık etmişiz güzelim seriye....