Yok o kadar da değil:dToriko alayına bedeldir.
Yok o kadar da değil:dToriko alayına bedeldir.
Bir yere kadar güzeldi en azından.Yok o kadar da değil:d
Gey muhabbetler olmasa daha çok severdim. Mesela jujutsu direkt gey serisi ama bunu gizlemek için uğraşmıyor Toriko gibi.Bir yere kadar güzeldi en azından.
Toriko o muhabbetin biraz dalgasında gibiydi ama neyse. Bunlar şuan tartışılması gereken şeyler değil.Gey muhabbetler olmasa daha çok severdim. Mesela jujutsu direkt gey serisi ama bunu gizlemek için uğraşmıyor Toriko gibi.
Toriko'nun neresi gey ?Gey muhabbetler olmasa daha çok severdim. Mesela jujutsu direkt gey serisi ama bunu gizlemek için uğraşmıyor Toriko gibi.
Güncelle son 20 bölümüm kaldı. İnsanlar yavaş yavaş normal yorumlar atmaya başlar.Seriye başlayan devam eden güncelinde olan 2-3 düzgün şeyler yazabilen insan evladı yok mu ya azcık, konu uzaktan her hafta jujutsuya sallama köşesi gibi gözükmeye başladı çünkü.
Hoş olur ya öyle olursa, geliyorum 2-3 bakıyorum beyin eriyor geri gidiyorum seriyle alakalı tartışmaların tek sallama olması çok acı verici cidden. Güncel çeviri falan da fırlatıyorum üzülüyorum sonra görünce.Güncelle son 20 bölümüm kaldı. İnsanlar yavaş yavaş normal yorumlar atmaya başlar.
Evet, maalesef yeni serilerde biraz bu durum yapılıyor.Hoş olur ya öyle olursa, geliyorum 2-3 bakıyorum beyin eriyor geri gidiyorum seriyle alakalı tartışmaların tek sallama olması çok acı verici cidden.