Hem Sihirli Annem hem Jujutsu izliyorumBunu izleyeceğinize Sihirli Annem izleyin daha iyi ya.
Hem Sihirli Annem hem Jujutsu izliyorumBunu izleyeceğinize Sihirli Annem izleyin daha iyi ya.
Perihan peri hepimize yeterdi hepimize.Perihan periyi bizle paylasmak istedigine emin misin ? Uzulursun sonra bak diyeyim.
Bumır olmuşsun hala 13 yaş animesi mi izliyorsun? Sihirli Annem daha iyi.Hem Sihirli Annem hem Jujutsu izliyorum
Yubo elimiz de bir bu kaldı djdjdjdBunu izleyeceğinize Sihirli Annem izleyin daha iyi ya.
Zaman kuresi ile zamani ileri geri alip bize sikinti yaratabilir. Paralel zevk evrenleri yaratilmasina on ayak olmak istemem :/Perihan peri hepimize yeterdi hepimize.
Dümdüz 13 yaş animesi be! CSM ezber bozan bir başyapıtla kıyaslamaya gerek yok böyle kötü şakalar yapma lütfen.İzleyin arkadaşlar. @Yubashiri-sama yı dinlemeyin. Csm den daha iyi olduğu için kıskanıyor seriyi.
Ön ayak dedin kötü, kötü oldum. @kekomancer için muazzam bir evren olurdu.Zaman kuresi ile zamani ileri geri alip bize sikinti yaratabilir. Paralel zevk evrenleri yaratilmasina on ayak olmak istemem :/
Anime izleme. Manga okuma. Sadece Csm oku. ?Yubo elimiz de bir bu kaldı djdjdjd
Ara ara teoman dinleyecek kadar ruhum genç olm benim. Kendinle karıştırma, pis ihtiyar...Perihan peri hepimize yeterdi hepimize.
Bumır olmuşsun hala 13 yaş animesi mi izliyorsun? Sihirli Annem daha iyi.
Okudum lan onu napayım sonsuza kadar onu mu okuyam xdDümdüz 13 yaş animesi be! CSM ezber bozan bir başyapıtla kıyaslamaya gerek yok böyle kötü şakalar yapma lütfen.
Ön ayak dedin kötü, kötü oldum. @kekomancer için muazzam bir evren olurdu.
Anime izleme. Manga okuma. Sadece Csm oku. ?
Bakma şuna ya... Battaniye altına geçip saatlerce Jujutsu okumuş. Tavırlarından belli...Okudum lan onu napayım sonsuza kadar onu mu okuyam xd
Csm'i tekrar ve tekrar okumak gerekiyor.Okudum lan onu napayım sonsuza kadar onu mu okuyam xd
Ne okucam onun yerine yapacak tonla iş güç varken yazıklar olsun -13 animesi bağımlısı.Bakma şuna ya... Battaniye altına geçip saatlerce Jujutsu okumuş. Tavırlarından belli...