Anewliz konusunda bile bahtsızım diyebilir miyiz abi :sÇok talihsiz bir aneliz olmuş.
Daha dur, tokyo revengersa başladığımda da bu boku dake ga inai machi çakması diyeceğim. Gözündeki olumlu imajımı tek tek yıkacağım :sBu çakma olayı bana abartılıyor gibi geliyor.Her seri birbirinden alıntı yapmıyor mu zaten?Bu seri çakma kötüdür diye bir şey yok yani,izle geç.
O zaman jujutsu naruto çakması değil hxh çakmasıdır diyebilir miyiz hocam :sİki kız bir erkek olayı Naruto'dan türememiştir ki. Yeni nesil seri çıkınca neden hemen Naruto çakması diye damgalanıyor? Mha Naruto çakması , Black clover çakma bu da çakma. Aot Naruto çakması diyen gördüm ben. Savaş arc Naruto'dan çalıntı diye. Naruto'nun kendisi çalıntı. Hunter hunter izlediğimde utandım resmen. Bu kadar da çalmazsın.
Reis üç bölüm özelinde düşün hak vericen bence. Karakterler zamanla farklılaşıp derinleşmese bu kadar insan tarafından beğenilmez zaten ama başlangıçları direkt akla malum isimleri getiriyor :sReis anlattıklarına göre yanlış seriyi izliyorsun bi kontrol et istersen.
Mükemmel bir avatarÇok doğru bir anewliz...
Objektif bir yorum için hepsini izlemem gerekir ya. Yine de rahatsız etti yazdım yani göz var izan var :sSeri hakkındaki yorumlar arasında en objektif olan bu olmuş.