Ben öyle ahım şahım bulmadım ya. Sadece uzun zamandır kalitesiz ecchi ile paranın belini kırmaya çalışsan şirketlerin sonunda birazda olsa kaliteli bir yeni seri çıkarması insanları haypladı sanırım. Ha birde dövüş sahnelerinde de mükemmel hyplar var orası ayrı.4 bölüm falan izledim. Ana karakter ve kapanış müziği dışında yükselecek bir şey bulamadım. Umarım ilerde değişir bu.
Umarım o şirketler az kaliteli işlere atılır artık. Sıktı çünkü. Sağ bak ecchi sola bak isekai. Yeter da!Ben öyle ahım şahım bulmadım ya. Sadece uzun zamandır kalitesiz ecchi ile paranın belini kırmaya çalışsan şirketlerin sonunda birazda olsa kaliteli bir yeni seri çıkarması insanları haypladı sanırım. Ha birde dövüş sahnelerinde de mükemmel hyplar var orası ayrı.
Animeyi bitirdim ve düşüncelerim hala az çok bu yönde. Şimdi sevip sevmediği kısımları yazardım ama üşendim. Sonuç olarak izlenir bence. Mappa yapmış abi...Ana karakter ve kapanış müziği dışında yükselecek bir şey bulamadım.
Toudou övmeni beklerdim senin...Animeyi bitirdim ve düşüncelerim hala az çok bu yönde. Şimdi sevip sevmediği kısımları yazardım ama üşendim. Sonuç olarak izlenir bence. Mappa yapmış abi...
Kaliteli zevkleri olan bir arkadaşımız. İtadori'yi kardeşi olarak görmesiyle de sempatimi kazandı.Toudou övmeni beklerdim senin...
Kaliteli zevk ve kaliteli vücut diye düzeltelim.Kaliteli zevkleri olan bir arkadaşımız. İtadori'yi kardeşi olarak görmesiyle de sempatimi kazandı.
Mappa ne kral stüdyo be...Nobara'nın bugün doğum günü olduğu için, Mappa'nın yaptığı illüstrasyon :