Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Jujutsu Kaisen (Anime)

Aynen kısa sürede tüketirsin. Tokyo gerçek Tokyo ise gelmesin :D :D Hele izlediğin görüntüler shibuya falansa aman kal orada. Çok fazla nüfus ve sıkışık yaşam atmosfer bırakmıyor insanda.
Ya aslında anime çok takip etmiyordum manga okuyordum son zamanlarda da biraz anime bakayım dedim öncelikle monster gibi gerçekçi yani öyle süper güç falan olmayacak bir seri aradım bulamadım. Sonra jujutsu'ya giriştim işte ama atmosfer beni etkiliyor belki ilk izlediğim animenin yıllar önce mtv'nin cumartesi geceleri anime gecesi deyip hellsing ve basilisk'i göstermesi ve onların izlediğim ilk animeler olmasından da kaynaklı olabilir

Silinmiş Üye

Ya aslında anime çok takip etmiyordum manga okuyordum son zamanlarda da biraz anime bakayım dedim öncelikle monster gibi gerçekçi yani öyle süper güç falan olmayacak bir seri aradım bulamadım. Sonra jujutsu'ya giriştim işte ama atmosfer beni etkiliyor belki ilk izlediğim animenin yıllar önce mtv'nin cumartesi geceleri anime gecesi deyip hellsing ve basilisk'i göstermesi ve onların izlediğim ilk animeler olmasından da kaynaklı olabilir
Monster animesi gerçekten manga ile uyum açısından da normal anime açısından da çok üst seviye bana göre. Ben baya sevdim hatta animesini de halen bilgisayarda saklıyorum. Ben de pek süper güç olaylarına gelemeyen biriyim ama yinede çok abartılmadığı sürecede izliyorum ya. Jujutsu'yu ben sevdim, zaten gelecek bölümler daha da iyi oluyor atmosferi daha çok lanetli ruh giriyor.

Kaiji var. Black Lagoon'da diyecem ama oda arada abartıya kaçıyor.

Son düzenleme:
Monster animesi gerçekten manga ile uyum açısından da normal anime açısından da çok üst seviye bana göre. Ben baya sevdim hatta animesini de halen bilgisayarda saklıyorum. Ben de pek süper güç olaylarına gelemeyen biriyim ama yinede çok abartılmadığı sürecede izliyorum ya. Jujutsu'yu ben sevdim, zaten gelecek bölümler daha da iyi oluyor atmosferi daha çok lanetli ruh giriyor.
Monster çok iyi ya böyle dedektif karakter, johan falan efsane. Süper güç aslında hoşuma gider ama şöyle bir sıkıntı var, süper güç olmayan monster gibi normal insanların aksiyon hikayesi yok bitmiş. Bir de o seride tarih falan anlatıyor böyle yok berlin duvarı falan çok güzel detayları vardı alamancılar vesaire. Jujutsu'dan ümitliyim, efsane olmaz zaten efsane olmasına da gerek yok, gösterdiği görüntü kalitesini birazcık olay ve karakterlerle desteklesin yeter.

Kaiji var. Black Lagoon'da diyecem ama oda arada abartıya kaçıyor.
Black lagoon ile kovboy bebop radarıma girdi de bilmiyorum bebop'a başlayayım dedim uzay konulu falanmış zaten ilgi çekici ama süper güç var diye biryerde okudum yani doğaüstü şeyler var diye biraz itti beni

Black lagoon ile kovboy bebop radarıma girdi de bilmiyorum bebop'a başlayayım dedim uzay konulu falanmış zaten ilgi çekici ama süper güç var diye biryerde okudum yani doğaüstü şeyler var diye biraz itti beni
Benim hatırladığım tek bir bölümde süper güç misali bir şey vardı Cowboy Bebop'ta.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık