anlamıyorsun... ben o zamanda ateşin yanıcagını savundum.iki yüksek ısı karsılasırsa,ısısı yüksek olan,zayıf olanı ezer.magma zaten var olusu geregi, ateşi içinde bulundurur.magma yumrugu,acei sadece yakmadı. iç organlarınıda eritti.Tamam dediğin gibi işte gayet güzel yakar deler geçer bile Ace eritti mi? Hayır. Ace'i yaktı biraz daha zor olur ama yakar haki işine girersek savunma ihtimali var ama elmas özelliğinden dolayı yanmaz demek gerçek dünyada yanlış.
elmas farklı birsey,dai funkayı yese bile. saldırıyı durdugu yerde. dakikalarca mal gibi almassa,elmas erimez,tabiki jozu hasar alıcak.yoksa bug karakter olur.ama acedeki gibi olmaz.wbye yaptıgı gibi olmaz.daha wbnin normal insanın bedenini delip öldüremedi.sence elmastan bedeni olanı magmayla yakıp. delmesi ne kadar mantıklı ? ordaki durum yüzeysel yanma olur.delmek için magmanın elması eritebilmesi lazım.ama magma sıcaklıgı yetmiyor işte 3547 > 2200
zaten busoshoku işin içine girerse. hiç bir sey yapamaz akainu.gördük... resmini koydum. dikkatli bak.magma saberdan dagılıyor.demire ısınma efekti bile koymamıs e.oda direk etkisiz kılıyor busoshoku haki
sen bnm söyledigimden farklı bir sey söylemiyorsun. sadece dofu kendi acından üstün görüyorsun.ben dof jozuyu durduramaz demişmiyim ? hayır yine durdurabilir.ama o savastaki gibi kolay olmaz dedim.üstelik durdurmak farklı bir sey, yenmek farklı bir sey.sen sanki dof,jozuyla oynaya oynaya yenicek gibi konusmussun,yada uslubunda sorun var acık söylüyorum dofun yetenegi, jozuya hiçbirsey yapamaz.cok bariz bu.ama tabiki durdurabilir.baby 5 ida tuttu,atmosuda.adamın yetenegi bu.üstelik senin jozu elmas olamaz demen temelsiz bir iddaa. çünkü;üretilebilen bir paramecia degil,jozunun meyvesi.beden degiştiren bir meyve.daz bonesun gibi saldırı ve savunma halinde otomatik koruma saglıyor gibi gözüküyor.ve yine daz bones gibi istedigi bölümünü, dönüstürebiliyor gibi gözüküyor.dofun gücü bedene hükmediyor,degişimi durduramaz.zaten var olan degişim durumundada, hiç birsey yapamaz.hadi onuda yapsın.busoshokusu zaten en kötü dof kadardır.smokerla kıyaslamıyorsun dikkatini cekerim,amirallerle kapısabilen bir adamla kıyaslıyorsunŞimdiden onu fanı olmuşum zaten ben hangi karakteri savunsam fanı oluyorum Mihawk , Dof , Law.
Şimdi o sahnede son hızda gelen Jozu elmasa dönüşmüş şekilde tek parmak hareketiyle durdu mu.
Şimdi çıkıp sırtına Jozunun en değer verdiği şeye babasına karşı zıt sözler söylüyor , çağı bitti devri sona erdi hepsinin olayı burda kapanacak , Jozu orada sadece dinlemek zorunda kalıyor.Dof niye Jozu'u durdurdu çünkü Croco ile konuşmak ve WB'in devrinin bitişini en güzel şekilde anlatmak için bizzat WB'İn adamını kullanıyor.
Jozu orada sinirlensede hiçbirşey yapamıyor.
Jozuyu kesmesi için gerekçe var mı orada tıpkı Croco olayı gibi sözde ona haki yoktu denilmişti ama senaryo gereği adam yandaş almak için kullanmamış açıkça.
Üstelik kontrol Dof'ta Jozu istesede elmas olamaz o durumda yani kesemeyecek mi?
Jozu normal vs diyorsunuz da adamı o hızda durdurmuş biri bire bir yüz yüze durduramayacak mı??
Avatarıma bakıp Dof fanı sanmayın bu avatarı ilk o bölüm çıktığında başka sitede kullandım hoş göründüğü için.