Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jozu'nun Abartılması

songoku

Akainu vücudundan ayrılan magmaya haki ekleyemese bile kolunu magmayla kaplayıp hakili saldıramaz mı?

Valheru21

Jozu Marineford'da WB'den sonra en büyük saldırı gücü olan kişimi ?
Ben gidip şu arcı bi daha okuyayım.:hoo:

Monkey :D Luffy

bir dadan olmasada one piece içinde ilk 3 e oynayacak karakterlerden:)

TheCrux

logia kullanıcıları akıskan moddaki, her hangi bir materyale, herhangi biri, haki eklerken görülmedi.shanks saber + busoshoku hakiyle magmayı durdurdu,üstelik haki bariyerinden, magma seker şekiliyle çizmiş e.oda.bu sartlar dahilinde;jozuda, shanks kadar haki olmasa, hatta yarısı kadar bile olsa, elmas bedene eklenen busoshokuylan, magmaya karsı,cok direncli bir savunma olur.e.odanın muhtemel... jozuyu,akainunun yolundan cekmesinin nedeni bencede budur.üstelik soguk, dogadaki yasayan tüm varlıkların antisidir.elmas adam yada çelik adam,hakiyle ısık veya magmaya kafa tutsalar bile bir ihtimal. soguk karsısında gücleri anlamsızdır.donar ve kırılgan hale gelirler.cok kolaycada öldürülebilirler.o yüzden jozu ona en ters gelen gücle aradan cıkarıldı bence.

Not: Dragondan alıntı yaptım çok mantıklı bir biçimde açıklamış

Jozu Marineford'da WB'den sonra en büyük saldırı gücü olan kişimi ?
Ben gidip şu arcı bi daha okuyayım.:hoo:
Ben orda fiziksel gücü ikiye ayırıp karakterler arasında dağıttım. Yani saldırı gücü derken fiziksel güç temelinde düşünmek lazım ki evet Marineford'da tek eliyle koca gemiyi durdurabilen WB'den sonra o buz kütlesini o şekilde fırlatabilecek ikinci bir kişi yoktur. Varsa merak ettim, kim acaba?

garpın salladığı o büyük topa göre yorumlarsak ... garp ta atar buz kütlesini...kırması ve yerden çıkarması da dahil( daha önce bu da tartışılmıştı)

Abartılma sorunsalı vardır. Abartılmamalıdır. Tabi bu gücünü küçümsediğim anlamına da gelmemektedir.

Uçan_Terlik

Garp,fiziksel olarak wb'ye denk tek adamdı belki de ordaki.Bırakalım da jozu'dan güçlü olsun ayrıca sengoku da var ki yabana atmamak lazım.Akainu fiziksel olarak bu (garp-sengoku-WB) adamlara yakın g.tünde deprem patladı adamın 1 bölüm sonra tümen komutanlarını kovalamaya başladı.(abartı oldu bu kısım tam hatırlamıyorum.)

Bu adamlardan sonra orada fiziksel olarak en güçlü kişi muhtemelen Jozu'dur.

Karşılaştırmalara WB-GARP-SENGOKU'NUN YAŞLI OLMASI DAHİLDİR. :D Yoksa Akainu kim lan? :ehe:

Ayrıca sadece fiziksel olarak değerlendirdim yoksa amirallerin üçü de jozudan daha güçlü wb-sengoku-garp da daha güçlüdür.Doflamingo ile denkler muhtemelen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık