Hotaru no Haka.Arkadaşlar uzun zamandır arıyorum, bulamadım. Bana %100 ağlatacak bir film önerir misiniz Hachiko filminde ağlamadım. Ağlatacak derken gözlerin sulanması felan değil bildiğiniz ağlatacak
Hotaru no Haka.Arkadaşlar uzun zamandır arıyorum, bulamadım. Bana %100 ağlatacak bir film önerir misiniz Hachiko filminde ağlamadım. Ağlatacak derken gözlerin sulanması felan değil bildiğiniz ağlatacak
Ne desem bilemedim standartlar çok değişik terminatör 2 filminde ağlamış adamım benArkadaşlar uzun zamandır arıyorum, bulamadım. Bana %100 ağlatacak bir film önerir misiniz Hachiko filminde ağlamadım. Ağlatacak derken gözlerin sulanması felan değil bildiğiniz ağlatacak
Kendini ağlamaya şartlarsan elbette ağlamazsın bence gayet normal bir durum.Ağlamak yada sırf gülmek için izleme keyif almaya bak yeterli.Bana Babam ve Oğlum izleyip sinemada güldüğünü söyleyen arkadaşımı hatırlattın sayende gülüyorum vallaEşkıya ve Hayat Güzeldir'i izledim, ağlamadım. Yeşil Yol'u ise yarım yamalak baktım daha fırsat olmadı. Hotaru no Hoka'yı indiriyorum ona bakıcam.
Ağlatır mı bilemem ama Hotaru no Haka adamı çok fena yapar en azından gözlerini baya bir doldurur.Benim öyle olmuştu.Ben konusunu bilmeden anime izlemeyen bir arkadaşımla izlemiştim o ağlamaklı olmuştu.Filmleri bile yarıda bırakır ama sonra bunu usbye atmamı isteyip tekrar izlediAslında haklısın şartlama konusunda ama bu niyetle aramaya başladım bir kere filme de zevk almak amaçlı bakarım artık
Sekizinci Gün-Le Huitieme Jour ağlatır duygulandırırArkadaşlar uzun zamandır arıyorum, bulamadım. Bana %100 ağlatacak bir film önerir misiniz Hachiko filminde ağlamadım. Ağlatacak derken gözlerin sulanması felan değil bildiğiniz ağlatacak