Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Extraordinary Tales: İzlenir halloween muhabbetine falan. Korku edebiyatına ve Edgar Allen Poe'ya ilginiz varsa yapıştırın direkt. Ölüm üzerine düşündürüyor film. Farklı Poe hikayelerinden oluşan bir antoloji, hepsinde animasyon tarzı farklı. Bela Lugosi, Christopher Lee gibi seslendirmenler var. Çoğu kişinin seveceğini ve en kötü bir hikayeyi seveceğini düşünüyorum :)

Şahane filmdi. Bu el-cid ben-hur gibi filmlerde sevdiğim taraflarında birisi gel la oyna filmde dediğin kadını erkeği sanki starmış gibi oynamış. Kostümler, hep bir emeğin karşılığını verme çabası, şehir-köy kurulumu ve tabi ki oyunculuklarla mükemmel film olmuş.

Gece Yolculuğu(1987) Ömer Kavur

Ömer Kavur'dan daha önce Anayurt Oteli'ni izleyip, beğenmiştim. Gece Yolculuğu'nu ise onun önüne koyuyorum, kesinlikle Türk sinemasının en özel, en iyi filmlerden birisi.

Çocuk ve Balıkçıl

Oğlan ve Balıkçıl, Hayao Miyazaki'nin yazıp yönettiği 2023 Japon animasyon fantastik film.

Kadıköy Sineması'nda sevgilim olan hanımefendiyle izledik.

Konu: İkinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor ve küçük Mahito’yu izliyor. Annesini kaybeden Mahito, alelacele babasının yanına taşraya taşınmak zorunda kalır. Burada terk edilmiş bir kulenin civarında oynar, gri bir balıkçıl kuşu sürekli karşısına çıkar. Kısa süre sonra hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlar.

Puanım: Biraz hızlı işlenmiş daha ağır işlenebilirdi bazı aksaklıklar yaratmış bu senaryoda. Şarkı ve müzikler hayet iyi, çizimler malum Miyazaki... Yine çok detaylı çizimler bulunmakta. Dedem kuvvetli ihtimal son filmini yapmış.

7.5/10

Killers of the Flower Moon (2023)

IMAX'e gittim, değdi.

Wild Card (2015)

Normalde izleyeceğim bir film değil ama otobüste kitap okurken midem bulanınca ekrandan izledim el mecbur.

The Transporter Refueled (2015)

Normalde izleyeceğim bir film değil ama otobüste kitap okurken midem bulanınca ekrandan izledim el mecbur.

American Assassin (2017)

Michael Keaton döktürmüş, o kısmı es geçmemek lazım.

Boss Level (2020)

Başrolü Oğuzhan Uğur'a benzettim.
Güzeldi bu film, hoşuma gitti. Bir erkeğin sevgisinin, bir kadın tarafından nasıl hak edilmeyişini izlemek isteyenlere önerebilirim.

Logan Lucky (2017)

Eğlendim derim ama net.

Killers of the Flower Moon (2023)

IMAX'e gittim, değdi.

Wild Card (2015)

The Transporter Refueled (2015)

American Assassin (2017)

Michael Keaton döktürmüş, o kısmı es geçmemek lazım.

Boss Level (2020)

Başrolü Oğuzhan Uğur'a benzettim.
Güzeldi bu film, hoşuma gitti. Bir erkeğin sevgisinin, bir kadın tarafından nasıl hak edilmeyişini izlemek isteyenlere önerebilirim.

Logan Lucky (2017)

Eğlendim derim ama net.
Otobüs yolculuğu kaç saat ?:hmm:merak ettim. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık