Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Quest For Fire

--
--

Son zamanları geçtim, uzun yıllardır izlediğim en muhteşem filmlerden biri. 1910 yılında yayımlanmış bir romanın sinema uyarlaması. 80 bin yıl önce yaşayan insansıların ateşe duydukları muhtaçlığı ve hayranlığı bir dizi olay ve bir neandertal grubunun uzun yol macerası ile anlatıyor. 80 bin yıl öncesinin dünyasını bana kalırsa oldukça başarılı ve çok ilgi çekici şekilde aktarabilmişler. Bazı abartıları ve 80li yıllarda henüz keşfedilmediği için antropolojik olarak yanlış aktarılmış kısımları görmezden gelirsek, 80 bin yıl öncesine kamera konmuş ve bir grup ilkel insan ile insansının hayatının kayda alınmasını izliyoruz gibi geliyor.
Filmin özellikle bir sahnesi beni kendine hayran bıraktı. O sahneden bahsederek izlemek isteyenlere spoiler vermeyeceğim. Eminim o sahneye geldiğinizde siz de hayran kalacaksınız. Herkese, özellikle de antropolojiye ilgi duyanlara şiddetle tavsiye ediyorum filmi.

İşte bir bu muhteşem film var ilkel insanı anlatan, bir de 10.000 BC diye saçmalıklar var.
Modern teknoloji ile çekilmiş ve modern antropoloji bilgisinden de yararlanan böyle güncel bir film görmeyi çok isterdim. 120 bin yıl öncesini işleyen belki, dünyada üçten fazla akıllı türün olduğu dönemler.

Michael Bay kimden ilham almış bilmiyorum da silo ya fikir verdiği bariz. Yılından aslında fikir bazında ghost in the shell aksiyon da matrix göze çok çarpıyor. Güzel hoj film olmuş kadrosu da iyi.

The Last Samurai

Son izlediğim ve iyi ki izlediğim bir film. Cesur Yüreği seven herkes, bunu da sevecektir benim gibi. Ayrıca Japon kültürünü seven, samuraylara dair ilgi alakası olan, forumumuzun zoro fanları da bunu izleyebilir. İsmini tamamıyla yansıtan bir film olmuş, istenileni veriyor her şeyiyle.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık