Bu inanılmaz zor bir soru ya, o yüzden güzel anket teşekkürler.
Yamato bana güç konusunda Ace ile denk yaratılmış bir karakter olabilir gibi geliyor. Hem iki canavarın çocukları olmaları hem de geçmişte yollarının kesişip kozlarını paylaşmış olmaları sebebiyle. Evet, Ace Wano'yu ziyaret ettiğinde henüz Beyazsakal Korsanları'na katılmamıştı, haliyle Jinbe ile de dövüşmemişti. Yani en iyi ihtimalle Jinbe ile denk olan bir Ace'den söz ediyoruz ve şu anda da Yamato, Ace'ten 2 yıl fazla yaşamış durumda ama Oda'nın bu arc zaten timeline konusunda başı fazlaca ağrımışken bu detaylara fazla takılmadan iki karakter arasında bir korelasyon kurmuş olabileceğini düşünüyorum. Daha doğrusu Yamato hakkıında ekstra bir done edinene kadar head canon'umda gücünü bu şekilde kodladım ben. Bu da işte Yonko sağ koluna yakın bir seviye demek oluyor benim için.
O yüzden 3. sıraya Yamato diyorum. Tabii Çomar ile Mamoş'u sulong formlarında değerlendirseydik cevabım onlar da olabilirdi. Sıralamam şu şekilde:
3. Yamato
4. Kid
5. Ashura
6. Inuarashi / Nekomamushi
7. Denjiro
8. Jinbe
9. Zoro
10. Law
11. Sanji
12. X Drake
Ama içe sinecek bir sıralama oluşturmak şu an imkansız, bu karakterlerin bir kısmı da power-up arifesinde zaten.