Bege kk olma yolunda rakip değil mi? Ayrıca güzel kafa falan üslubun bozuk. Böyle konulacaksan beni alıntılama.Aynen Begede rakip baya güzel kafa Bege ile Shikiyi bir tutmaya devam. Shiki ile yapılan büyük Eddwar savaşı havakoşulları sayesinde Roger Korsanları götü kurtardı diye bilgi var Ray > Shiki çok mantıklı hocam. Bazen kaptanım Rogerında kaçmasını istediğim anlar oldu Shanks diyor bunu ben değil. Neyse Shiki=Bege son derece oturaklı ve mükemmel bir örnek. Rayleigh daha güçlü çünkü kılıç kullanıyor bro
Orası tartışılır ama Zoro zaten Rayleigh'i geçecek. Ryuma Ray'in ötesinde bir güç.Shiki Rayden güçlü.
Biliyorum gözden kaçırmadım ama onlar artık yürümekten başka işe yaramaz.Aslında şikide de iki tane kılıç var. Gözden kaçırıldı sanırım.
Senin için dememiştim onu:dBiliyorum gözden kaçırmadım ama onlar artık yürümekten başka işe yaramaz.
Shiki'de kasıntı yakışıklı karizması yok.Aslında şikide de iki tane kılıç var. Gözden kaçırıldı sanırım.
Örneğin saçma bundan sonra alıntılamam.Bege kk olma yolunda rakip değil mi? Ayrıca güzel kafa falan üslubun bozuk. Böyle konulacaksan beni alıntılama.
Ağzı gereksiz büyük......Shiki'de kasıntı yakışıklı karizması yok.
Ağzı gereksiz büyük......
Kaido gülünce utancımdan kapatıyorum tarayıcıyı zaten........
Kaidonun gençliği de minik ağız değil çok