Kalitesiz oldu be sanki.Who's Who>Oden
Sanji de Who's Who'yu yenecek.
Kalitesiz oldu be sanki.Who's Who>Oden
Sanji de Who's Who'yu yenecek.
Mis gibi troll yapıyorum beğendiremiyorum.Kalitesiz oldu be sanki.
Fujiyi geri püskürttü. Onla kıyasla. 2 yıl aradan sonra yaptığı en iyi şey bu. Killeri indirdi, hawkinsin de işini bitirecekti. Çivi yemesi hikaye. Law da hawkinsi yendiğinde ağzı yüzü dağılmıştı. Sonra gitti denjiro ile kapıştı. Xdrake ile kapıştı. Şimdi apooyu kovalıyor. Muhtemelen apooyu indirecek. Apoo kidin dengi. İttifak kurduğu kişi bakalım ne olacak.Zoro'yu yamato dan güçlü gösteren de çok bir şey yok ki. Pica'ya göre mi kıyaslayalım adamı?
Zoro bıçakla slash, silahsız tatsumaki yapıyor sen sopa diyorsun.O kılıcı kınlardan en az 3'ü kontrol edebilir bence. Adamların silahlanmalarını son 5 bölümde gördük. Asıl soru zoro, yamato gibi sopayla slash atabilir, miydi olmalı bence.
Fuji'yi geri püskürtmüyor. Yerin altından slash attığı için fuji geri çekiliyor.Fujiyi geri püskürttü. Onla kıyasla. 2 yıl aradan sonra yaptığı en iyi şey bu. Killeri indirdi, hawkinsin de işini bitirecekti. Çivi yemesi hikaye. Law da hawkinsi yendiğinde ağzı yüzü dağılmıştı. Sonra gitti denjiro ile kapıştı. Xdrake ile kapıştı. Şimdi apooyu kovalıyor. Muhtemelen apooyu indirecek. Apoo kidin dengi. İttifak kurduğu kişi bakalım ne olacak.
Poz muazzamAshura güçlü adam da teke tek dövüşmediler. Şu an 3. adama yakındır işte.
Oden'den akan kan ise ok yüzünden vurulmasından.
Arkadaş Sulong'suz değerlendirin demiş ama haklı bence. Çünkü güç dediğin her daim elinin altında ve kontrolünde olan bir şey olduğu zaman güçtür. Bak Zou'da herifler geberiyorlardı, biri bacağından biri kolundan oldu ama Sulong açamadılar. Ne fayda ?Neko Inu neden Sulongsuz sonuçta onlara ait bir güç bu ve Yc3 seviyesi bir adamı çöp gibi kenara attılar. Inu ve Neko bir kere Yc2 seviyesi var. Ashura Doji arkadaşların dediği gibi Odenden kan almış ve daha da güçlendiğini söylemiş bir karakter o da net komutan ayarı. X Drake konusunda bir çok kişi es geçti ama bir komutan eksilse onun yerine aramızdan kim geçerdi sorusuna Black Marianın "o sen olurdun değil mi ?" Diye bir sorusu var. X Drake bence 3. Komutan eden birisi olarak çıkacak. Tabi şuanlık varsayım. Law dediğim gibi güç konusunda Underrated. Meyvesi zaman isteyen bir meyve Amiral ve Savaş Lordu ile aynı anda uğraşırken Köprüdeki dönen savaşa hiç enerjisi kalmıyor. Dressrosada Sanji'den çok daha başarılı performans gösterdi bu zayıf düşmüş haliyle. Artı Gamm Knife bir çok adama ters gelebilecek bir saldırı Law çok ters rakip. 3 komutan etmesede 4. Komutan rahat eder. Jimbei 3. Komutan ayarı geliyor bana. Zoro ve Sanji'yi Jimbei'den güçlü görmediğim için. Sanji 5/4 Komutan, Zoro 3/4 komutandır bana göre. Denjiro için pek bir argğmanım yok bir şey gösterdiği söylenemez ama Kinemon Kawamatsu ile bundan için canavar demişti 3/4 komutan ayarı çıksa sırıtmaz. Eustass Kid, Fatihin hakisi, 3 İmparator ile çakışması ve Luffy'den üstün ödülüyle hyplandı. Beklenti üzerine kendisini 2. Komutan ayarı düşünüyorum tabi bu da bir varsayım sadece. Yani Buradaki karakterlerin hemen hemen hepsi birbirine yakın canavarlar. Kid ve Sulong Inu Neko 3 ve 4 gibi duruyor ittifakta
Aynı fikirdeyim genelde sanji'ciler Zoro'yu çok abartıyosunuz diyo ama sanji kadar abartilan yok bence oy bile almaması lazımdıArkadaş Sulong'suz değerlendirin demiş ama haklı bence. Çünkü güç dediğin her daim elinin altında ve kontrolünde olan bir şey olduğu zaman güçtür. Bak Zou'da herifler geberiyorlardı, biri bacağından biri kolundan oldu ama Sulong açamadılar. Ne fayda ?
Kın'lardan Raizo'yu saymazsak geri kalanlar Yk3 ve üstü seviyede zaten.
Drake Yk3 seviyesi olabilir. Şu an bu seviye göze batabilir ama arc sonu çok normal olacaktır. Zira Luffy-Zoro amiral seviyesine gelecek. Jimbe belki Yk2.
Kid duruma göre değişir ama en az yk1 seviyesine yakın olabilir arc sonu.
Sanji vasıfsızını bir kenara bırakıyorum. Zoro konusunda çok yanılıyorsun. Öyle böyle değillll.