Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] İttifaktaki En Güçlü 3. Kişi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    361
Inu/Neko,Denjiro,Ashura gibi adamların seviyesi belli.

Yk2-Yk3 edebilecek adamlar.

Şimdi Dof'a yenilmiş bir Law(Tabikii gelişmiştir),hiç bir şeyini görmediğimiz Kid ve hala kendini saklayan bir Zoro var.

O yüzden oy vermek zor.

Potansiyel olarak vermek zorundayız.

O zaman da Zoro ile Kid ağır basar.

Kid'e verdim.
 
Buranın en zayıfları Law, Drake, Sulong'suz Inu/Neko'dur. Sonraki torba Yamato, Ashura, Sanji'dir. Tabi ki Yamato beklenti. Jimbe bir üst potada. En güçlü Kın Denjiro çıkarsa o da Jimbei'nin yanında yerini alır. Sonra Kid'ler, X'ler, Zoro'lar falan gelir ;)
 
Anketti hiç bir adamın şu anki güncel gücünü bilmiyoruz,kınlar harici.

Oy kullanmak zor bence.
Kınları bile tam bilmiyoruz ki. Tek emin olduğumuz ashura,denjiro ve sulong inu-neko'nun komutan seviyesi olduğu ama onların da hangi komutan seviyeleri olduğu belli değil.
Benim dediğimle snnki aynı. Elde kıyaslayacak birşey yok. Ve benim bu KF'da en muğlak (kapalı) olduğunu düşündüğüm konular güç dengeleri. Hatta One Piece böyle.
Aynen öyle. Normalde pica görünce ağzı beş karış açılan kinemon kaidou'yu kesti. Hem de birden fazla kez. O yüzden harbiden güç dengesi baya sıkıntılı bir konu.
 
Bizim Sivaslıya oy yok. Buna çok şaşırdım. Bu listeden Oda'yı tanıdığımız için Sanjiyi, Law'ın prenses olduğunu düşünenler olup kazanamayacağı için Law'ı çıkartıp işleri daha da kızıştırmak lazım. X Drake kazanamaz. Onu da çıkartalım. Daha heyecanlı olsun.
 
Buranın en zayıfları Law, Drake, Sulong'suz Inu/Neko'dur. Sonraki torba Yamato, Ashura, Sanji'dir. Tabi ki Yamato beklenti. Jimbe bir üst potada. En güçlü Kın Denjiro çıkarsa o da Jimbei'nin yanında yerini alır. Sonra Kid'ler, X'ler, Zoro'lar falan gelir ;)
Neko Inu neden Sulongsuz sonuçta onlara ait bir güç bu ve Yc3 seviyesi bir adamı çöp gibi kenara attılar. Inu ve Neko bir kere Yc2 seviyesi var. Ashura Doji arkadaşların dediği gibi Odenden kan almış ve daha da güçlendiğini söylemiş bir karakter o da net komutan ayarı. X Drake konusunda bir çok kişi es geçti ama bir komutan eksilse onun yerine aramızdan kim geçerdi sorusuna Black Marianın "o sen olurdun değil mi ?" Diye bir sorusu var. X Drake bence 3. Komutan eden birisi olarak çıkacak. Tabi şuanlık varsayım. Law dediğim gibi güç konusunda Underrated. Meyvesi zaman isteyen bir meyve Amiral ve Savaş Lordu ile aynı anda uğraşırken Köprüdeki dönen savaşa hiç enerjisi kalmıyor. Dressrosada Sanji'den çok daha başarılı performans gösterdi bu zayıf düşmüş haliyle. Artı Gamm Knife bir çok adama ters gelebilecek bir saldırı Law çok ters rakip. 3 komutan etmesede 4. Komutan rahat eder. Jimbei 3. Komutan ayarı geliyor bana. Zoro ve Sanji'yi Jimbei'den güçlü görmediğim için. Sanji 5/4 Komutan, Zoro 3/4 komutandır bana göre. Denjiro için pek bir argğmanım yok bir şey gösterdiği söylenemez ama Kinemon Kawamatsu ile bundan için canavar demişti 3/4 komutan ayarı çıksa sırıtmaz. Eustass Kid, Fatihin hakisi, 3 İmparator ile çakışması ve Luffy'den üstün ödülüyle hyplandı. Beklenti üzerine kendisini 2. Komutan ayarı düşünüyorum tabi bu da bir varsayım sadece. Yani Buradaki karakterlerin hemen hemen hepsi birbirine yakın canavarlar. Kid ve Sulong Inu Neko 3 ve 4 gibi duruyor ittifakta
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık