Senin burda kasteddiğin kidden (küçük harfle yazdığın için) normal küçük bir çocuğu alır dizine, onunla oyun oynar olsa gerek. Değil mi ?Top gibi oynar dizinde sektirir Zoro, kidi.
Senin burda kasteddiğin kidden (küçük harfle yazdığın için) normal küçük bir çocuğu alır dizine, onunla oyun oynar olsa gerek. Değil mi ?Top gibi oynar dizinde sektirir Zoro, kidi.
Yav mesele sevmek sevmemek değil, ödülü sivil katliamdan gelmiş biri, shanksta bunun kolunu eline verip canını daha fazla yakmayayım yörü git len demiştir. Dediğim gibi hiç bir şeyini görmedik, olurda yarın bigün Oda bişeylerini gösterir o zaman eyv. deriz.KEndisini ben de pek sevmem ama ergen tipi vs ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Bu arkadaş Luffy gibi bir eğitim aldı mı bilmiyoruz. En çok ödül bundaydı. Bizim tayfa gibi iki kişi ile en kötü nesile girdi. bir Yonko ile savaştı kol kaybederek kurtuldu vs vs. Lütfen
Yenemezler demedim ki şuanda gördüklerim kadarıyla Sanji kesin sonuncuda Zoro Denjirodan güçlü olabilir Arc sonu zaten Kid'in ardından Zoro gelecek bu listedeZoro ve Sanji, Ashura ve Denji'yi falan yenebilir. En güçsüz değiller. :/
O liboşu boş ver.Buranın en zayıfı Lawdur.
Sanji işte Sanji olmasa haklısın. Sanji buradakilerden çok geride bir adamda değil. Suit ile çok sağlam bir power up aldı ama Buradakiler sanjiden 1,2 tık üstte adamlar.Şu gruptan bir en güçsüz çıkarmaya çalışmayın işin içinden çıkamazsınız. Liste komple ateş ediyor
Listedeki çoğu karakterde olduğu gibi Sanji'nin de sınırı nedir görmedik, bilmiyoruz ama dostumSanji işte Sanji olmasa haklısın. Sanji buradakilerden çok geride bir adamda değil. Suit ile çok sağlam bir power up aldı ama Buradakiler sanjiden 1,2 tık üstte adamlar.