Sen mercimek çorbasına da limon sıkmaz BBQ sosu sıkarsın.Güzel evet, soslar da zirveye çıkarıyor işte
Sen mercimek çorbasına da limon sıkmaz BBQ sosu sıkarsın.Güzel evet, soslar da zirveye çıkarıyor işte
Sakata yıkılırKaslara karşı bir ilgim yok. Vaktinde Kenshiro avatarları kullandım diye öyle bir izlenim oluştu. Bende öylesine devam ettiriyorum bunu. Hatta disney channel daki gravity falls benzeri yapımlar kaslı serilerden daha çok ilgimi çekiyor. Ha ama kaslı karakterleri diğer karakterlerden daha havalı bulduğum doğrudur.
1. Kız Türk değil. 2. Zaten çok sohbet ettim. Sadece son zamanlarda konuşmadık oyunu bıraktı çünkü. Kız beni de çok seviyordu hep bu çekingenlik işte takip edemem. Şöyle millet gibi acık sapıklık acık genişlik olsa...Niye en kötü ne olabilir ki? Hem belki sohbet etme şansı doğar
Özel ilgim yok derken gene ilgilenmiyorum demek değil.
Genelde acı sos tercih ediyorum. Limon sıkmaya da sanırım annem mercimek çorbası yaparken biraz çok sıktığı için bir tiksinti/sıkılma duymaya başladım.Sen mercimek çorbasına da limon sıkmaz BBQ sosu sıkarsın.
Bir aşkın dramatik sonu
Konu kapatılsın bundan daha sarsıcı bir itiraf gelmez.Kaslara karşı bir ilgim yok. Vaktinde Kenshiro avatarları kullandım diye öyle bir izlenim oluştu. Bende öylesine devam ettiriyorum bunu. Hatta disney channel daki gravity falls benzeri yapımlar kaslı serilerden daha çok ilgimi çekiyor. Ha ama kaslı karakterleri diğer karakterlerden daha havalı bulduğum doğrudur.
İyi yapmışsın ama olay sıcaklığını yitirmiş haksız olduğunu düşünüyorsan gönlünü al derimGözlerinin içine baka baka konuştum hiçbir hareket etmeden. Mis gibiydi. Gözleri doldu devam ettim. Sonra burun çekti durdum.
Sapıklık ya da genişlik değil bu ya sohbetiniz varsa ve ilgin varsa söylersin özgüvenle alakalı bence1. Kız Türk değil. 2. Zaten çok sohbet ettim. Sadece son zamanlarda konuşmadık oyunu bıraktı çünkü. Kız beni de çok seviyordu hep bu çekingenlik işte takip edemem. Şöyle millet gibi acık sapıklık acık genişlik olsa...