Evet dedim.Daha geçen She-hulk çocukluk aşkım demedin mi?
Güncel televizyonda izlemiştim.Over the Garden Wall izledin mi? Hemen izliyorsun izlemediysen.
Evet dedim.Daha geçen She-hulk çocukluk aşkım demedin mi?
Güncel televizyonda izlemiştim.Over the Garden Wall izledin mi? Hemen izliyorsun izlemediysen.
Hayatta atmam be foruma giremem bi daha utançtan belki bi kaç ss anca ldmdşeösşdöYandın.....
Artık forumdan discorddam duvarından nereden bulursam o videoyu görene kadar inat ederim aüdğgwçidşdşs
Daha geçen She-hulk çocukluk aşkım demedin mi?
Özgüven de büyük bir etken tabii ki. Kıza bir ilgi duymuyorum. Benim sevdiğim birisi vardı bu yüzden kaybettik zaten...Sapıklık ya da genişlik değil bu ya sohbetiniz varsa ve ilgin varsa söylersin özgüvenle alakalı bence
Fotoğrafları görme imkanın olsaydı anlardın. :/Reis bende çekingen biriyim ama bunda takılınacak bir durum yok. Muhabbetin de varmış neden sapıklık olsun.
Özelden at aşdğxşŞaşsspşsolwörHayatta atmam be foruma giremem bi daha utançtan belki bi kaç ss anca ldmdşeösşdö
Bilgisayarda video ben de bi süre evde değilim sonra bakarızzÖzelden at aşdğxşŞaşsspşsolwör
Kim sevmez ki ya She Hulk'ı.
Özelden at aşdğxşŞaşsspşsolwör
Bana da bana daBilgisayarda video ben de bi süre evde değilim sonra bakarızz
BenKim sevmez ki ya She Hulk'ı.
Yaa at foruma işte, Cosplay atıyorsun. :sBilgisayarda video ben de bi süre evde değilim sonra bakarızz