@Jazz Lambası sana rakip çıktı.Adam akıllı kalemim yok yoksa.. (Luffynin yara izinin renklendirmesi çok kötü çünkü kalemim yok.) (Ace'i boyarken ten rengi kalemim bitmek üzereydi o yüzden oda kötü oldu :/)
@Jazz Lambası sana rakip çıktı.Adam akıllı kalemim yok yoksa.. (Luffynin yara izinin renklendirmesi çok kötü çünkü kalemim yok.) (Ace'i boyarken ten rengi kalemim bitmek üzereydi o yüzden oda kötü oldu :/)
Bu yatmayla ben çöp adam çizen birine bile rakip olamam :S@Jazz Lambası sana rakip çıktı.
Başarılar dostum. Wano'ya kadar anime ile devam eden kitle zor bir hedef olmalı.@sensey ilk hedefim Anime, Manga farklarını göstererek. 1 İmparatorun 3 Amirali alabileceğini düşünen grubu düzeltmek.
Yok yapamam ben öyle şey.Ana hesabtan takip etmeyi dene kral.
Yamato'nun Günlüğü ve Tiksav Lee kanalının ortak yayınına hoş geldiniz
Selamun Aleyküm.Başarılar dostum. Wano'ya kadar anime ile devam eden kitle zor bir hedef olmalı.
Niye en kötü ne olabilir ki? Hem belki sohbet etme şansı doğarYok yapamam ben öyle şey.
Ben de yapıyorum süper oluyor. Mayonez, nar ekşisi vb. gibi soslarla da güzel oluyor denemelisin.Bugün ofiste birisi lahmacuna ketçap döküp dürüp yedi. Kendisinden soğudum. Ulan yemeğe saygın olsun bari.
Aaa ben ama sonra mangayı okuduk işte. En son animede luffy vs kaido izlemiştim dedim bu animede bi sorun varBaşarılar dostum. Wano'ya kadar anime ile devam eden kitle zor bir hedef olmalı.
Lahmacundan özür diler misin ? Lütfen.Ben de yapıyorum süper oluyor. Mayonez, nar ekşisi vb. gibi soslarla da güzel oluyor denemelisin.