1 dakika yetmiyor ben napayım ?Evet hızlı anlamsız sözcükler dizimi ve samimi bir kahkaha .d
1 dakika yetmiyor ben napayım ?Evet hızlı anlamsız sözcükler dizimi ve samimi bir kahkaha .d
Ama ben cidden One Piece kanalı açmak istiyorum.1 dakika yetmiyor ben napayım ?
Gözlerinin içine baka baka konuştum hiçbir hareket etmeden. Mis gibiydi. Gözleri doldu devam ettim. Sonra burun çekti durdum.Reis masayı kafasına geçirme de
@sensey ilk hedefim Anime, Manga farklarını göstererek. 1 İmparatorun 3 Amirali alabileceğini düşünen grubu düzeltmek.Ama ben cidden One Piece kanalı açmak istiyorum.
Mesela o nokta niye ayrı? Niye aykırısın oğlum sen?Bazen bazı insanlar beni neden sevmiyor garibime gidiyor. Kendimi sevdirmeye çalışmıyorum ya da ben de onlara bayılmıyorum ama yine de bi antipatikliğim var. Bunu biliyorum .
Ben sadece one piece değil daha genel istiyorum anime manga dışında da bir şeyler paylaşabileceğim bir kanal. Olursa ortak proje isterim kaçışın yokAma ben cidden One Piece kanalı açmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz ben Sudenaz ve bugün sizlerle dershanede hocayla nasıl kavga ettiğimi anlatacağım.1 dakika yetmiyor ben napayım ?
Ben bu kızı nasıl kaçırdım o kadar da evlenmek istedi oyundan. Bahtımız yok arkadaş ya...Oyundan tanıdığım bir kız vardı tesadüfen instagram adresini buldum. Şimdi gerçek hesabımla bakmak ayıp olur fake hesap ile storylerine bir bakayım dedim 3 milisaniye sonra engellemiş. Kız da çok güzelmiş Allah sahibine bağışlasın.
Yok cips paketi açma videolarım var @Tiksav LeeMerhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz ben Sudenaz ve bugün sizlerle dershanede hocayla nasıl kavga ettiğimi anlatacağım.
Onla alakası yok ya . SevimsizimMesela o nokta niye ayrı? Niye aykırısın oğlum sen?