Açlıktan ölen Afrikalı çocuklara üzüldüm. Onlar açlıktan ne halde sen napıyorsun...Ben de yapıyorum süper oluyor. Mayonez, nar ekşisi vb. gibi soslarla da güzel oluyor denemelisin.
O kadar da kötü olmuyor ya roka + limon ikilisinden güzeldir ama.Lahmacundan özür diler misin ? Lütfen.
Selamun Aleyküm.
İyi sabır varmış sizde. Benim en son baktığım bölümlerde 7 dakika jenerik, 4 dakika flashback, 4 dakika bölüm, 4 dakika da aşağıdaki müzik olurdu.Aaa ben ama sonra mangayı okuduk işte. En son animede luffy vs kaido izlemiştim dedim bu animede bi sorun var
Peki hangi yöreye ait zehirler bunlar.Ben de yapıyorum süper oluyor. Mayonez, nar ekşisi vb. gibi soslarla da güzel oluyor denemelisin.
Kötü olacağından değil de, lahmacunun güzel olması için herhangi bir şeye ihtiyacı yok.O kadar da kötü olmuyor ya roka + limon ikilisinden güzeldir ama.
Bu kadar önyargılı olmayınPeki hangi yöreye ait zehirler bunlar.
Güzel evet, soslar da zirveye çıkarıyor işteKötü olacağından değil de, lahmacunun güzel olması için herhangi bir şeye ihtiyacı yok.
Kaslara karşı bir ilgim yok. Vaktinde Kenshiro avatarları kullandım diye öyle bir izlenim oluştu. Bende öylesine devam ettiriyorum bunu. Hatta disney channel daki gravity falls benzeri yapımlar kaslı serilerden daha çok ilgimi çekiyor. Ha ama kaslı karakterleri diğer karakterlerden daha havalı bulduğum doğrudur.