Özür dilerim.Bazen insanlar boş konuşurken içimden onları öldürme fantezileri kuruyorum.
Özür dilerim.Bazen insanlar boş konuşurken içimden onları öldürme fantezileri kuruyorum.
Kalem yerine cetvel, tarak ya da deodorant şişesi sallıyordum ben. Zart zurt yere düşürüp sonra da evdekilerden azar işitiyordum bi de. Son 6-7 yıldır falan yapmıyorum ama. Hayal atağı gelince onun yerine çıkıp yürüyorum artık.MD olduğuna emin misin? Zira ben bunu anlattığımda bende de var galiba diyen çok da basitçe fazla hayal kurmak değil çok daha değişik bir şey . Mesela hayal kurarken odaklanmak için kendi kendine hızlıca yürümek veya kalemi atıp tutmak gibi şeyleri de içeriyor. Çocukken böylr bir şey sadece ben de ve kardeşimde var zannederdim. Ama bir tür M. Night filmi ana karakteri olma olasılığımın yüksek olmadığını düşündüğümde araştırdım ve ulaştığım sonuç buydu.
Birine sinirlendiğimde veya o kişiden hoşlanmadığımda o kişiyle aşırı gıcık şekilde konuşup,karşımdakini sinirden deliye döndürmeye bayılıyorum.Çok garip bir mutluluk veriyor O sinirden köpürürken ben karşısında sakince gülümsüyor oluyorum xd
Bence bu ürkütücü olmasa da itiraf sayılabilirİtiraflara şöyle bi baktım da forum çok saf masum lan, hiç böyle sıra dışı ürkütücü şeyler yok.
Neden?Özür dilerim.
Al sana ürkütücü itiraf.Yaratıcı ama senden daha sert şeyler beklerdim.
Onun da antisi sinirlenmeyen bir insan. :dBence bu ürkütücü olmasa da itiraf sayılabilir
Aynen kalem olması şart değiş ne olırsa. Tarak telefon vs.Kalem yerine cetvel, tarak ya da deodorant şişesi sallıyordum ben. Zart zurt yere düşürüp sonra da evdekilerden azar işitiyordum bi de. Son 6-7 yıldır falan yapmıyorum ama. Hayal atağı gelince onun yerine çıkıp yürüyorum artık.
Forumda yazdığım yorumların %90'ı boş içerik, yine boş konuştum yani, boş verin. :dNeden?